استانداری قم و فرصت‌های پیش رو

در دولت اول روحانی بیشترین زمان استاندار وقت قم بر روی کشمکش‌های سیاسی و اختلافات مدیریتی در خود استانداری گذشت و حضور صادقی در رأس استانداری قم تنها آرامش و کاهش تنش را به همراه داشت و خبری از پیشرفت در استان نبود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،   انتخاب استاندار جدید قم در روزهای اخیر بار دیگر خبرساز شده است و گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص گزینه‌های اصلی این سمت به گوش می‌رسد.
این در حالی است که وزیر کشور هفته گذشته خبر از معرفی 4 استاندار باقی‌مانده در هفته جاری را داده است اما به نظر نمی‌آید حداقل در جلسه امروز دولت استاندار قم معرفی شود.
هم‌اکنون هاشمی سرپرست استانداری قم در حالی به‌صورت موقت بر مسند استانداری قم تکیه زده است امانگاهی مختصر به فعالیت‌های وی نشان می‌دهد که وی خود را در قامت یک استاندار می‌بیند به‌طوری‌که در تمامی جلسات و مراسم‌های استان حضور پیدا می‌کند و علاوه بر این در خصوص مسائلی مانند منوریل که استاندار قبلی باوجود رایزنی‌ها نتوانست تصمیم مناسبی بگیرد و قید این پروژه را زده بودند، جلسه می‌گذارد.
اما به‌اندازه‌ای که خود هاشمی شانس بالایی برای خود قائل است در گمانه‌زنی‌های صورت گرفته شانسی برای وی وجود ندارد.
در هفته‌های اخیر اصلی‌ترین وجدی‌ترین گزینه برای استانداری قم حجت‌الاسلام‌والمسلمین جمشیدی مدیر سابق حوزه‌های علمیه خواهران است.
استانداری قم برای اولین بار در کشور و در دولت احمدی‌نژاد شاهد حضور یک روحانی در مسند کار بود که البته برخلاف پیش‌بینی‌ها یکی از دوران طلایی استانداری قم بود.
موسی پور در مدت‌زمان تصدی استانداری قم گام‌های خوبی برای استان برداشت به‌طوری‌که همچنان از وی به‌عنوان یکی از استانداران قم یاد می‌شود.
صالحی منش دیگر استانداری بود که از حوزه علمیه به استانداری قم آمد اما برخلاف موسی پور هیچ‌گاه نتوانست کارنامه قابل قبولی از خود برجای بگذارد.
حال بار دیگر احتمال حضور یک روحانی در رأس مدیریتی استان به گوش می‌رسد و ظاهراً رایزنی‌های زیادی با مراجع عظام و ریاست مجلس شورای اسلامی و دولت توسط یک‌نهاد حوزوی صورت گرفته و راه را برای حضور جمشیدی در استانداری قم هموار کرده است.
فارغ از این مهم که چه کسی به‌عنوان استاندار جدید قم معرفی شود باید به این مهم توجه داشته باشیم که استان قم در دولت روحانی هیچ‌گاه نتوانسته در جذب بودجه و رشد و توسعه استان موفق باشد.
در دولت اول روحانی بیشترین زمان استاندار وقت قم بر روی کشمکش‌های سیاسی و اختلافات مدیریتی در خود استانداری گذشت و حضور صادقی در رأس استانداری قم تنها آرامش و کاهش تنش را به همراه داشت و خبری از پیشرفت در استان نبود.
عقب‌ماندگی استان قم در حالی اتفاق می‌افتد که خود رئیس‌جمهور علاقه‌ای فراوانی به استان قم و حسنه کردن روابط با مراجع عظام تقلید دارد و این مهم را بارها بیان کرده است اما این فرصت و موقعیت هیچ‌گاه مورداستفاده قرار نگرفت.
در مقطع کنونی بزرگ‌ترین خواسته مردم و علما از استاندار جدید این است که بتواند عقب‌ماندگی‌های موجود را جبران کند و از ظرفیت مراجع و علما و البته علاقه روحانی در جذب امکانات و بودجه بهره بگیرد.



انتهایی پیام/110
http://qomefarda.ir/1043
اخبار مرتبط

نظرات شما