یک فعال اقتصاد مقاومتی در گفتگو با قم فردا:

واردات آکریلیک به کشور را به صفر می‌رسانیم/ حمایت قرارگاه عمران و آبادانی سپاه ما را دلگرم کرد

یک فعال اقتصاد مقاومتی بابیان این‌که جوانان ایرانی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند، گفت: در صورت اجرایی شدن طرح‌های ما می‌توانیم واردات آکریلیک به کشور را به صفر برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،صنایع تولیدی و تبدیلی بازاری که می‌تواند سالیانه از ورود هزاران تن اجناس و مواد اولیه خارجی جلوگیری کند و در مقابل راه را برای شکوفایی و تولید ملی باز کند.

در این مسیر اتکا به دانش علمی و نبوغ جوانان کشور می‌تواند گره‌گشای مشکلات باشد، حال این نبوغ و خلاقیت را ملزومات و نیازهایی را برای شکوفایی دارند که مسئولان وظیفه‌دارند آن‌ها را فراهم کنند.
نباید از این مهم هم غافل شویم که کشورهای پیشرفته دنیا که امروز در زمینه‌های مختلف حرف اول را می‌زنند خود روزگاری در تولید مواد اولیه و نیازهای داخلی مانده بودند اما اتکای به درون و تکیه به ظرفیت‌های داخلی این کشورها را از وابستگی به بیرون و خارج نجات داد.
حجت صادقی حداد زواره‌ای 37 ساله که دارای دو مدرک کارشناسی مدیریت و نساجی است یکی از همین جوان‌هایی است که با طرح‌هایی که در ذهن دارد می‌خواهد واردات آکریلیک به کشور را صفر برساند اما این مهم نیازمند حمایت جدی مسئولان است.


وی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به توانمندی جوانان کشورمان اظهار داشت:نزدیک به 4 سال است که درزمینهٔ پشم طبیعی و فراوری آن کار خود را شروع کردیم که به حمدالله رضایت‌بخش بوده است.
صادقی بیان داشت: قبلاً پشم ایران را دور می‌ریختند اما ما آمدیم آن را جایگزین الیاف مصنوعی کردیم به‌طوری‌که هم‌اکنون کالای خواب ارگانیک با برند هامین تولید می‌کنیم.
وی ادامه داد:15 سال در کارخانه‌های نساجی کارکردم و علاوه بر این نزدیک به 3 سال نیز در کاشان در کارخانه فرش ماشینی مشغول کار بودم و به‌خوبی با این صنعت آشنایی دارم.
صادقی استفاده از پشم ایرانی را مفید ارزیابی کرد و بیان داشت: علاوه بر این درزمینهٔ محصولات طبی نیز ورود کردیم و اقدام به کمربندهای طبی، مچ‌بند، زانوبند و... که کردیم که با استقبال خوب مردم مواجه شدیم.
وی افزود: تولید روکش صندلی اداری و خودرو که برای ستون فقرات و گردش خون مناسب است از دیگر تولیدات ما بود که مورد استقبال نیز واقع شد.
این فعال اقتصاد مقاومتی بیان داشت: اصل کار این بوده است که به‌هرحال روی پشم ایرانی کار می‌کنیم و ارزش‌افزوده خوبی برای کشور داشته باشیم.
وی بابیان این‌که در کشور پشم‌های رنگی را دور می‌ریزند، ابراز داشت: عمده کار ما این بوده است پشمی که بو داشته و مورداستفاده نمی‌شده مورد بهره‌برداری ویژه قراردادیم.
صادقی تأکید کرد: هم‌اکنون با برندهای خارجی در حال رقابت هستیم و طرح‌های بسیار خوبی را نیز برای اجرایی شدن در دستور کارداریم.
وی میزان کارآفرینی این حرفه را موردتوجه قرارداد و گفت: 10 نفر به‌صورت مستقیم و 20 غیرمستقیم با ما در حال همکاری هستند و علاوه بر این 6 کارخانه نیز به‌صورت برون‌سپاری در حال همکاری با ما هستند.
صادقی رضایت بالای مشتریان را از دیگر مزیت‌های اجناس تولیدی با پشم ایرانی دانست و اظهار داشت: افرادی که از محصولات ما استفاده می‌کنند کاملاً راضی هستند که خود نمایانگر درستی مسیری است که ما انتخاب کرده‌ایم.
وی با اشاره به واردات میلیون‌ها تن آکریلیک در سال بیان داشت: ماهیانه میلیاردها دلار ارز بابت واردات این محصول از کشور خارج می‌شود که می‌توان با جایگزینی پشم به‌جای آکریلیک در صنعت نساجی جلوی آن را گرفت.
این فعال اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در آمریکا یا اروپا حتی یک فرش هم با آکریلیک تولید نمی‌شود که تنها دلیل آن‌هم سرطان‌زا بودن آن است.
وی با انتقاد از عدم‌حمایت مسئولان دولتی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: در این سال‌ها تنها قرارگاه عمران و آبادانی سپاه با ما همکاری‌هایی را صورت داده که با توجه به قراردادهای منعقدشده می‌توانیم به این کار امیدوار باشیم.

مصاحبه از عباسعلی محمدی

 

 




انتهای پیام/
http://qomefarda.ir/3532
اخبار مرتبط

نظرات شما