طلوعی تاکید کرد:

لزوم توجه ویژه به محلات هدف بازآفرینی شهری در سال 1398

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: این اداره کل به عنوان دبیرخانه بازآفرینی پایدار شهری با مشارکت دستگاه های عضو، در سال 1398 پیگیر مطالبات و انجام پروژه های محلات هدف بازآفرینی شهری قم خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،داوود طلوعی در خصوص پروژه های حوزه بازآفرینی شهری که در سال 1397 تحقق یافتند و چشم انداز برنامه های 1398 اظهار داشت: این اداره کل در سال 1397 در بخش سکونت گاه های غیر رسمی، بافت ناکارآمد میانی و بافت تاریخی پروژه هایی را عملیاتی و به بهره برداری رساند.
وی افزود: در بخش سکونت گاه های غیر رسمی افتتاح مجتمع درمانی امام حسن(ع) در شهرک امام حسن(ع) و مرکز آموزشی شهید دفتری در محله قلعه کامکار در سال 1397 به بهره برداری رسید.
معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم ابراز داشت: 830 تن قیر برای آسفالت محلات هدف بازآفرینی شهری از جمله جمکران، علی آباد سعدگان، شادقلی خان و شیخ آباد و سایر مناطق حاشین شهر تخصیص یافت و در سال 1397 شوارع این محلات آسفالت شد.
طلوعی ادامه داد: در سال 1398 در بخش سکونت گاه های غیر رسمی شاهد تکمیل و بهره برداری از پروژه های در دست اجرا از احداث درمانگاه امام علی النقی(ع)، احداث واحد آموزشی در محله شیخ آباد، احداث واحد آموزشی خیابان انارستان در محله شهرک فاطمیه و دیگر پروژه های تعریف شده خواهیم بود.
وی در خصوص فعالیت های این اداره کل در حوزه بافت ناکارآمد میانی شهر قم اظهار داشت: ساماندهی گذر لبچال تا بیت النور، ساماندهی محوطه بیت النور، ساماندهی لبچال تا خانه تاریخی شاکری، ساماندهی محور امامزاده شاه حمزه تا پامنار، ساماندهی محور پامنار تا آب انبار درخت پیر، ساماندهی محور عماریاسر تا تکیه باغ پنبه، ساماندهی تکیه باغ پنبه تا خانه تاریخی یزدان پناه، ساماندهی خانه تاریخی یزدان پناه تا خیابان باجک از اقدامات اساسی این معاونت در حوزه کالبدی بود.
وی در خصوص اقدامات در حوزه اجتماعی تصریح نمود: در سال 1397 نهاد توسعه محله در محله دروازه ری شهر قم که در محدوده بافت ناکارآمد میانی واقع شده و از اولویت های مهم بازآفرینی تشخیص داده شده است در این محله راه اندازی شد.
وی در خصوص فعالیت های این اداره کل در بافت تاریخی شهر قم در سال 1397 توضیح داد: تهیه طرح مرمت خانه تاریخی لاجوردی زاده، بهسازی و طرح ساماندهی بازارچه کفاش ها، از جمله اقدامات مهم در این نوع بافت بوده است.
طلوعی در خصوص  برنامه ها و چشم اندازهای معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم در سال 1398 توضیح داد: ساماندهی بازار نو و محیط پیرامونی، ساماندهی فضای عمومی و محلی پیرامون مسجد جامع، پروژه طرح مجموعه شهری امامزادگان چهل اختران، پروژه احداث مرکز محله و پایگاه بهداشت مورد نیاز محله خاکفرج، توسعه درمانگاه خازنی در محله شیخ آباد و احداث واحد آموزشی در محله عباس آباد از برنامه های این معاونت در سال جدید خواهد بود.
وی گفت: در سال 1398 احداث خانه محله و ساماندهی فضای عمومی مورد نیاز محله دروازه ری، مرکز بهداشتی درمانی پیامبر اکرم (ص) در محله نوبهار، احداث خانه محله و ساماندهی فضای عمومی مورد نیاز محله امامزاده ابراهیم (ع) و همچنین احداث ساختمان کلانتری در محله خاکفرج از عمده فعالیت های این معاونت خواهد بود.
معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم در پایان ابراز امیدواری کرد: آماده سازی اراضی پردیسان با هدف تولید مسکن و به عنوان پشتوانه احیاء بافت فرسوده شهر قم هر چه سریع تر عملیاتی شود.



انتهای پیام/
http://qomefarda.ir/6851
اخبار مرتبط

نظرات شما