معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت قم در گفتگو با قم فردا:

برای کالاهای موردنیاز شب یلدا کمبودی در بازار قم وجود ندارد/نظارت نامحسوس بر بازار شب یلدا

معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت قم با اشاره به نظارت نامحسوس بر بازار شب یلدا، گفت: در خصوص کالاهای اساسی و ضروری مردم در سطح استان قم هیچ‌گونه کمبودی در بازاربرای شب یلدا وجود ندارد.

احمدرضا سمیعی نسب در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا اظهار داشت:  با توجه به نزدیکی شب یلدا این احتمال وجود دارد که در خصوص برخی از کالاهایی که در اولویت های خرید مردم در این ایام است مانند آجیل و خشکبار، میوه و تره بار سوء استفاده و گرانی هایی صورت بگیرد که به همین دلیل سازمان صنعت، معدن و تجارت قم یک طرح نظارتی ویژه شب یلدا را  با بسیج کلیه نیروها و بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت و بازرسان اتاق اصناف از 24 آذر آغاز کرده است  که این طرح  تا روز 30 آذر نیز ادامه خواهد داشت.

وی گفت: در این ایام بازرسی ها تشدید می شود، مخصوصاً برای فروشگاه ها و واحدهای صنفی عرضه آجیل و خشکبار، میوه و تره بار و  اگر تخلفی مشاهده شود بلافاصله تشکیل پرونده و از طریق تعزیرات حکومتی مجازات و جریمه قانونی برای متخلفان در نظر گرفته خواهد شد.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: یک تیم مشترک بازرسی را هم با همکاران تعزیرات حکومتی پیش بینی کرده ایم  و با همکاری تعزیرات این گشت های نظارتی انجام شود و اگر تخلفی مشاهده شد در همان محل، متخلف اعمال قانون می شود .

وی تأکید کرد: در خصوص کالاهای اساسی و ضروری مردم در سطح استان قم هیچ‌گونه کمبودی  در بازار وجود ندارد و کالاها به فورد در سطح بازار و فروشگاه ها  عرضه می شود.

سمیعی نسب افزود: کالاهای مخصوص شب یلدا از جمله، آجیل و میوه نیز در بازار به وفور وجود دارد، از روز شنبه 24 آذر که طرح نظارتی شب یلدا آغاز شده هر روز گزارش‌ها را بررسی می کنیم هم در بخش میوه و تره‌بار و هم در آجیل و خشکبار هیچ‌گونه کمبودی  گزارش نشده است.

وی در پاسخ به این سؤال که طرح نظارتی ویژه شب یلدا به صورت محسوس انجام می شود یا نامحسوس؟ گفت: در بخش بازرسی و نظارت طرح به صورت نامحسوس انجام می شود زیرا برای اثبات تخلف گرانفروشی باید به صورت نامحسوس ورود کنیم.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود:  بازرسان به عنوان مشتری وارد محل های فروش و عرضه کالا می شوند و یا به صورت مراقبتی و نظارت نامحسوس در فروشگاه ها حضور پیدا می کنند و از مشتریانی که خرید انجام می دهند پرس و جو می کنند   و در نهایت اقدام به بررسی فاکتورهای فروشگاه و واحد صنفی می کنند تا با درصد سودهای در نظر گرفته شده برای خرده فروشی مطابقت دهند و اگر تجاوزی از درصد سودهای تعیین شده صورت گرفته باشد گرانفرووشی محسوب می شود و با آن واحد برخورد قانونی صورت می گیرد.


انتهایی پیام/170
http://qomefarda.ir/929
اخبار مرتبط

نظرات شما