قم فردا گزارش می‌دهد؛

تناقض‌گویی مسئولان ادامه دارد / ضرورت نظارت دقیق و جامع بر فعالیت کارخانه‌های آرد استان

درحالی‌که رئیس اتحادیه نانوایان از استفاده ماده گلوتن در کارخانه‌های آرد خبر می‌دهد، مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو این موضوع را رد می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، کیفیت آرد کارخانه‌های آرد استان قم در ماه‌های اخیر بارها خبرساز شده است،موضوعی که نانوایان گلایه‌ای همیشگی از آن دارند و خواستار رسیدگی مسئولان به آن هستند.

ابتدا مجمع کارگروه‌های مشورتی احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اردیبهشت‌ماه امسال به این موضوع ورود کرد و با تشکیل جلسه‌ای با حضور مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم به بررسی آن پرداخت.

بر اساس گزارشی که این مجمع منتشر کرده بود کیفیت پایین آرد موجب شده که نانوایان استان قم با مشکلات زیادی از قبیل التهاب‌های پوستی روبرو شده بودند.

البته در گزارش این مجمع استفاده از ماده صنعتی گلوتن در کارخانه‌های آرد نیز آمده و همین ماده را عامل زخمی شدن دست نانوایان شده بود.

از سوی دیگر بررسی میدانی خبرنگار قم فردا از سطح شهر و واحدهای نانوایی ن