آستان مقدس کریمه اهلبیت (س) بعد از بسته شدن دربهای حرمهای مطهر کشور، در مهمانسرای خود تهیه غذاهای تبرکی برای بیماران، نیروهای بیمارستانها و سایر کادر درمانی و بهداشتی استان را دنبال کرده است.
از ۱۹ فرودینماه نیز با مشارکت یکی از خیرین، آبمیوه طبیعی توسط خادمان حرم مطهر در مهمانسرای آستان مقدس با رعایت نکات بهداشتی تهیه و در کنار غذای تبرکی میان بیماران و جهادگران سلامت توزیع میشود.
خادمان آستان مقدس روز چهارشنبه با استفاده از ۵۰۰ کیلو هویج هزار و ۴۰۰ بطری آبمیوه طبیعی را تهیه کرده و در روزهای آینده از میوههای سیب و پرتقال نیز برای تهیه آبمیوه استفاده خواهند کرد.
تهیه آبمیوههای طبیعی تا زمانی که مهمانسرای آستان مقدس کریمه اهلبیت (س) برای بیماران و جهادگران سلامت پخت داشته باشد ادامه خواهد داشت.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/18191 |