printlogo


عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
مشارکت مردم در انتخابات مهترین اصل بقا و سلامت نظام اسلامی است
کد خبر: 25772
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه نقش مشارکت سیاسی مردم در انتخابات بسیار موثر است، گفت: مشارکت مردم در انتخابات مهترین اصل بقا و سلامت نظام اسلامی است.
حجت‌الاسلام و المسلمین محمد ملک‌زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا با اشاره به مشارکت فعال سیاسی در انتخابات، اظهار داشت: در اندیشه و تفکر اسلامی، مردم دارای حق اظهار نظر، سؤال و استیضاح نسبت به عملکرد کارگزاران و مسئولان حکومتی می‌باشند.
وی ادامه داد: در جامعه اسلامی مردم وظیفه دارند نسبت به سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود و سایرین بی تفاوت نمانند و در مقابل کارگزاران و حاکمان سیاسی نیز می‌ بایست زمینه توسعه مشارکت فعال مردم را در امور سیاسی و اجتماعی فراهم آورند.
نقش مشارکت سیاسی مردم در انتخابات بسیار موثر است
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به نقش مشارکت سیاسی مردم در استقرار حاکمیت سیاسی حاکم اسلامی و تثبیت آن بسیار موثر است، گفت: یکی از زمینه‌های ایجاد و گسترش مشارکت سیاسی مردم در جامعه را می‌توان از طریق نقد و ارزیابی عملکرد کارگزاران اسلامی مورد بررسی قرار داد.
مشارکت مردم در انتخابات مهترین اصل بقا و سلامت نظام اسلامی است
وی ابراز داشت: مهم‌ترین عوامل بقا و سلامت نظام اسلامی حضور و مشارکت مردم در انتخاب کارگزاران اسلامی است که با باز نمودن فضای لازم جهت طرح اظهار نظرها و نصیحت‌های خیر خواهانه از سوی مردم، مسئولان را در راه رسیدن به اهداف عالیه و مقدس اسلامی یاری می‌رساند.
حجت‌الاسلام ملک‌زاده با اشاره به اینکه دو اصل شایستگی و صلاحیت و احراز توانمندی پیش از واگذاری مسئولیت حایز اهمیت است، گفت: کارگزاران و مسئولان به عنوان عاملان اقامه عدل و قانون در جامعه به حساب می‌آیند. از این رو شایستگی، توانمندی و سلامت رفتاری آنان اهمیت فراوانی دارد.
وی خاطرنشان کرد: شایسته‌سالاری به معنای صلاحیت داشتن برای تصدی یک مسئولیت، اصلی است که با فطرت انسانی سازگار است. رعایت این اصل به ویژه در سپردن مسئولیت‌های مهم و کلیدی از اهمیت بسزایی برخوردار است.



انتهای پیام/160


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/25772