بسیاری از پزشکان به افراد توصیه میکنند که در وعده شام غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند تا با دریافت کالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند؛ از این رو باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد با معرفی انواع غذاهای نانی و غیر برنجی به شما کمک کند تا با کنار گذاشتن غذاهای برنجی، انتخاب متنوعی برای وعده غذایی شام خود داشته باشید.
در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که میتوانید باکمک آنها شامی دلچسب تهیه کنید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
کوبیده آبگوشت
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کمی سبزی معطر
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت
تخم مرغ را به کوبیده آبگوشت اضافه کرده و نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر را به مواد اضافه کنید و سپس مواد را در تابه سرخ کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر
۲ عدد سوسیس کوکتل
۴ عدد قارچ سایز متوسط
۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
سس کچاپ، نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۳۰ دقیقه
سوسیسها را حلقه کرده و سرخ کنید، قارچها را خرد و با شعله زیاد تفت دهید، زمانی که آب قارچ کشیده شد نمک، فلفل و سوسیس را به آن اضافه کنید، سس کچاپ را به آن افزوده و مخلوط کنید، سپس جعفری را ساطوری کرده و پنیر را به آن اضافه کنید، سپس میتوانید آن را سرو کنید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد سیب زمینی بزرگ
۱ عدد کنسرو ذرت، هویج، نخود فرنگی
۸ عدد قارچ متوسط
۲ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت
مرغ را با آب، نمک، زردچوبه و یک پیاز بگذارید بپزد؛ سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ کنید؛ قارچ را جداگانه سرخ کنید، زمانی که مرغ پخته شد آن را ریش ریش کنید و پیاز را هم رنده کنید، در یک ماهیتابه تمام مواد را با هم سرخ کنید و قارچهای سرخ شده را به آنها اضافه کنید، به آنها نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه اضافه کنید و آن را هم بزنید، آب کنسرو را بیرون بریزید و محتوی آن را در روغن کمی تفت دهید و به مرغهای سرخ شده اضافه کنید، خوراک مرغ و قارچ را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۵۰۰ گرم سبزی کوکو
۱/۲ لیوان زرشک
۱ قاشق غذاخوری آرد
۴ عدد تخم مرغ
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۲ عدد گردو
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت
سبزی و تخم مرغها را با هم ترکیب و آرد و ادویه جات را هم به آن اضافه کنید، زرشک و گردو خرد شده همه را خوب مخلوط کنید؛ مواد را در تابه یکدست سرخ کنید.
مواد لازم برای ۳ نفر
۱/۲ کیلوگرم میگو
۲ عدد هویج کوچک
۲ عدد کدو کوچک
۱/۲ فلفل دلمهای سبز، قرمز و زرد از هر کدام
۱ تکه زنجبیل تازه
نمک، فلفل، دارچین به میزان لازم
۱ عدد لیمو سنگی
۱ عدد پیاز
مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۳۰ دقیقه
میگو را تمیز و رگ سیاه پشت آن را خارج کنید و بگذارید با پودر دارچین و لیمو بپزد؛ دارچین و لیمو بوی بد میگو را از بین میبرد، در تابه را بگذارید که بخار پز شود و در آخر یک قاشق روغن هم بریزید تا کمی تفت بخورد؛ تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و با کمی روغن زیتون تفت دهید، زنجبیل تازه را برشهای کوچک دهید و به سبزیجات اضافه کنید، سبزیجات را کمی تفت دهید، میگو را به سبزیجات اضافه و تکههای زنجبیل را خارج کنید و کمی آبلیموی تازه روی آن بریزید.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/1337 |