printlogo


سرگردانی والدین بدنبال تصمیمات تعطیلی مهدهای کودک
کد خبر: 14507
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، ایسنا نوشت: مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشوربه دنبال تعطیلی مدارس کشور، نسبت به عدم تعطیلی ادارات برای جلوگیری از حضور کودکان در محل کار والدین انتقاد کرد.

سعید بابایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از نظر فیزیولوژیکی کودکان از ضعیف‌ترین گروه‌ها هستند، افزود: بهترین حالت در وضعیت تعطیلی مهدهای کودک این است که کودکان بتوانند از محیط آلودگی خارج شوند و در شرایط تشدید این بحران هم باید حتی از شهر خارج شوند. براساس آیین نامه اجرایی تبصره ۳ ماده ۳ قانون «هوای پاک» مساله تعطیلی مهدهای کودک براساس ضوابط کمیته اضطرار بر عهده ادارات کل بهزیستی گذاشته شده است.

وی تصریح کرد: نکته‌ای که اینجا باید مورد توجه قرار بگیرد این است که روزهایی که این مباحث مطرح می‌شود با دو دسته اعتراض رو به رو هستیم؛ نیمی از اعتراضات این است که چرا مهدهای کودک در این شرایط تعطیل نمی‌شوند؟ که این عزیزان عمدتا مربیان مهدهای کودک هستند. نیمی دیگر هم اعتراض می‌کنند که چرا مهدهای کودک را تعطیل می‌کنید؟ که این اعتراض عمدتا از سوی والدین مطرح می‌شود.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور، اظهار کرد: همانطور که می‌دانید عمده افرادی که فرزندانشان را به مهدهای کودک می‌سپارند، والدین شاغلی هستند که در بخش‌های عمدتا خصوصی مشغول فعالیتند و برای اینکه بتوانند به فعالیتشان را ادامه دهند مجبورند تا فرزندشان را برای ساعاتی به مهدکودک بسپارند، این درحالیست که تعطیلی‌های مداوم باعث می‌شود این والدین نتوانند برای فرزندشان تصمیم‌گیری درستی کنند و اغلب شاهد حضور این کودکان در محیط های اداری هستیم، چرا که والدین به دلیل شرایط کاری امکان خروج از شهر را ندارند.

بابایی با بیان اینکه در برخی موارد نیز عنوان می‌شود که کارفرماها به این والدین مرخصی بدهند، اظهار کرد: این درحالیست که وقتی تعداد روزهای آلوده و تعطیل زیاد می‌شود سقف مرخصی نیز براساس قانون کار نیز برای این تعداد مرخصی کفاف نمی‌دهد. اگر واقعا وضعیت هوا نابه سامان است، این مساله نشان می‌دهد که باید در خصوص تعطیلی مراکز اداری هم در شرایط حاد اضطراری تصمیم‌گیری قاطع‌تری صورت بگیرد، چرا که تنها در این حالت است که یک خانواده می‌تواند از منشاء آلودگی خارج شود.

وی ادامه داد: البته فکر می‌کنم مهدها هم باید در این شرایط کمک کنند و لزوما تعطیلی مهدها روش مناسبی نیست؛ یعنی در گام دوم باید تعطیلی مهدهای کودک را هم مدیریت کنیم. برای مثال دو هفته گذشته برای توقف موج آنفلوآنزا برخی از استان‌ها مهدهای کودک را تعطیل کردند، اما در مواقع برودت و آلودگی هوا، اگر مهدها تعطیل شوند، اتفاق خاصی برای سلامت‌تر شدن کودکان نمی‌افتد که هیچ، حتی گاهی این کودکان از یک محیط دارای آلودگی کمتر وارد محیطی با آلودگی بیشتر می‌شوند.

 




انتهای پیام/
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/14507