در این تفاهمنامه که به مدت دو سال منعقد شده است، اطلاعرسانی شایسته به فرهنگیان، معرفی فرهنگیان متقاضی خدمات، همکاری برای افزایش سطح سواد و آگاهیهای حقوقی فرهنگیان، بهرهمندی از خدمات مشاورهای حقوقی و ارشاد قضایی و...از تعهدات آموزش و پرورش در این تفاهمنامه است.
آموزشهای تخصصی در سراسر کشور در صورت نیاز، معرفی وکیل و کارشناسان حقوقی به آموزش و پرورش، پیگیری هرگونه اختلاف و اعتراض آموزش و پرورش با کارشناسان حقوقی، در نظر گرفتن دادیار انتظامی ویژه بهمنظور رسیدگی سریع به موارد تخلفات انتظامی و ... از تعهدات مرکز وکلای، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در این تفاهمنامه است.
در این آیین، سعید اوحدی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تأکید وزیر آموزش و پرورش بر حمایت قضایی از فرهنگیان اظهار کرد: بر اساس اسناد بالادستی و سند تحول بنیادین ما موظف به فراهم کردن این بستر هستیم لذا در این زمینه تشکیل کارگاههای آموزشی مجازی و عملی از اهمیت بالایی برخوردار است.
اوحدی با اشاره به اینکه کمک به ایجاد آرامش در روحیات معلمان کیفیتبخشی آموزشها را در پی خواهد داشت، گفت: امیدواریم چنین اقداماتی که باهدف ارتقای سطح تعلیم و تربیت کشور و در هفته معلم و باهدف صیانت از حقوق فرهنگیان صورت میگیرد بتواند کمکی به جامعه فرهنگیان کشور داشته باشد و آثار ماندگاری برجای بگذارد.
اوحدی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم این موضوع را برای جامعه دانشآموزی نیز تسری دهیم.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه نیز در این آئین با بیان اینکه خدمترسانی به جامعه فرهنگیان باعث افتخار است، گفت: در شرایط حاکم بر جامعه ناشی از بحران کرونا، پیشنهاد شد در این زمینه، همکاری مثبتی با خانواده فرهنگیان داشته باشیم.
علی بهادری جهرمی جامعه را مدیون معلمان دانست و افزود: قطعا تمام جامعه وکلای مرکز با سیاستگذاری شرایط رضایت بخشی برای جامعه فرهنگیان ایجاد میکنند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/18984 |