وی با اشاره به اعمال برنامههای سخت گیرانه برای برخی اصناف مانند نانواییها گفت: از نانواییها خواسته شده است که پروتکلهای بهداشتی را برای توزیع نان رعایت کنند و در نظارتهای مستمری که بر عملکرد نانواییها صورت میگیرد سهیمه آرد 80 نانوایی در قم به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در ارتباط با پیشگیری از کرونا قطع شده است.
مدیرگروه بهداشت محیط و سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به نظارتهای مستمر از فعالیت نانواییها در قم بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 2 هزار نظارت از نانواییهای سطح استان قم صورت گرفته است که گزارشها نشان میدهد حدود 50 درصد از نانواییها به رعایت موازین بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا پایبند نیستند.
وی با اشاره به شمار نانواییهای فعال در قم گفت: بیش از 700 نانوایی در قم فعال هستند که به آنها توصیهها و فشارها برای رعایت دستورات بهداشتی صورت گرفته است.
جعفری با تاکید براینکه ویروس کرونا به بخشی از زندگی مردم تبدیل شده و در آینده نیز ممکن است ادامه داشته باشد، بیان کرد: هرچند این امکان وجود دارد که از شدت همه گیری این ویروس در آینده کمتر شود اما سبک زندگی مردم تغییرخواهد کرد و دستورالعملهای بهداشتی نیز برهمان اساس تعیین خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت فاصلهگذاری هوشمند برای تمام فعالیتهای اجتماعی گفت: برای همه برنامههای زندگی مانند خرید، عبادت و انجام کارهای مالی دستورالعملهایی تدوین شده است.
مدیرگروه بهداشت محیط و سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در تلاش هستیم تا وضعیت اقتصادی مردم که با شیوع کرونا آسیب دیده است را رونق بخشیده و در کنار آن با این بیماری نیز مبارزه کنیم.
وی با اشاره به شروع غربالگری سلامت در مرحله دوم گفت: در این مرحله کمتر از نیمی از جمعیت استان قم غربالگری شدند.
جعفری به نگرانیهایی که در ارتباط با ویروس کرونا وجود دارد و از دغدغههای مهم متولیان سلامت محسوب میشود، اشاره و بیان کرد: نگرانی از دست دادن حساسیتهای مردم نسبت به این ویروس از مهم ترین دغدغههای متولیان سلامت محسوب میشود.
وی با بیان اینکه مردم باید بدانند کرونا تمام نشده و نگرانیها همچنان وجود دارد، عنوان کرد: از مردم درخواست داریم پاسخگوی تماس مشاورهای مرکز بهداشت باشند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/19008 |