او اضافه کرد: وام دانشجویی ضروری در مواردی چون بیماریهای صعب العلاج، تصادفات، فوت پدر و مادر، حوادث غیر مترقبهای که خارج از کنترل و اراده دانشجو باشد و منجر به ایجاد خساراتی شود که زندگی دانشجویی و خانوادگی دانشجو را تحت تاثیر قرار دهد، پرداخت میشود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان بیان کرد: کرونا یک رویداد غیرمترقبه بود و وام هایی در این زمینه به دانشجویان پرداخت می شود و دانشجویان می توانند برای تهیه ابزار هوشمند مثل گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ درخواست وام کنند.
او اضافه کرد: سال تحصیلی قبل وام ضروری تا سقف یک میلیون پرداخت میشد و در برنامه ریزی جدید بسته به شرایط بین ۳ تا ۵ میلیون وام پرداخت میشود. با این وجود اینکه اعتبار دانشگاهها محدود است، هر دانشگاه متناسب با تعداد دانشجویان و سقف اعتباری باید وامها را با اولویت بندی پرداخت کند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: مقرر شده است، بخشنامهای به دانشگاهها ارسال شود و به معاونان دانشجویی اعلام شود که اولویت پرداخت وام ضروری با دانشجویانی است که این وام را برای خرید ابزار هوشمند «گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ» جهت برخورداری از آموزش مجازی نیاز دارند.
به گفته ی این مقام مسئول، در سال های گذشته سقف وام ضروری پرداخت نمی شد اما امسال برای اولین بار به دلیل شیوع کرونا به اکثر متقاضیان سقف وام ضروری پرداخت شده است.
رییس صندوق رفاه دانشجویان در خصوص قیمت هر وعده غذای دانشجویی در سال تحصیلی جدید عنوان کرد: سقف قیمت برای غذاهای کم هزینه ۱۵۰۰ تومان، برای غذاهای با هزینه متوسط ۲۱۰۰ تومان و برای غذاهای پرهزینه ۲۵۰۰ تومان است. در غذاهای کم هزینه ۹ درصد هزینه تمام شده را دانشجو پرداخت میکند و در غذای پرهزینه ۱۱ درصد قیمت تمام شده از دانشجو دریافت میشود، مابقی آن را دانشگاهها پرداخت میکنند.
گفتنی است، وام ضروری متعلق به دانشجویانی است که با مشکل مالی و یا حادثه خاصی مواجه شده اند و دانشجو میتواند در مواجهه با هر یک از موارد خرید لوازم کمک آموزشی، خرید عینک طبی، هزینه پایان نامه، فوت بستگان درجه یک، بیماری و ...، درخواست وام ضروری داشته باشد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/20735 |