printlogo


اهمیت برنامه‌ریزی استراتژیک برای رسیدن به موفقیت
کد خبر: 22102
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، رسیدن به موفقیت نیازمند برنامه‌ریزی خاصی است که هر کسی با پیروی کردن از برنامه خود، می تواند راه رسیدن به آن را به راحتی طی کند و باید به این نکته توجه داشت که برنامه‌ریزی استراتژیک در مسیر موفقیت یکی از بهترین انواع برنامه است که راه موفقیت را برای همه هموار می‌کند.

برایان تریسی، روانشناس مشهور در حوزه موفقیت به این نکته اشاره می‌کند که افراد هنگام همکاری با شرکت‌ها، فرآیند اساسی تنظیم اهداف برای یک شرکت را طی می‌کنند که همین روند برنامه‌ریزی می‌تواند توسط افراد هم مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین هفت قسمت زیر را برای برنامه‌ریزی استراتژیک رسیدن به موفقیت معرفی می‌کند.

مشخص کردن ارزش‌ها

شما به چه چیزی اعتقاد دارید؟ چه چیزی برایتان مهم است؟

اولین قدمی که یک فرد می‌تواند در مسیر موفقیت بردارد، این است که ارزش‌های خود را کاملاً شفاف سازی کند که این شفاف سازی می‌تواند برای هر شرکت یا سازمانی هم مورد استفاده قرار گیرد و عملکرد آن فرد را بالاتر ببرد.

بینش درونی خود را دنبال کنید

تصور کنید می‌توانید یک چوب جادویی را حرکت دهید و خود را پنج سال جلوتر ببرید، در این صورت زندگی‌تان چگونه خواهد بود؟ چه کاری انجام می‌دهید؟ چقدر درآمد دارید؟

اهمیت برنامه‌ریزی استراتژیک برای رسیدن به موفقیت

وقتی برای زندگی آینده، کسب و کار، حرفه، خانواده، سلامتی و وضعیت مالی خودتان دیدگاه جالب توجه و هیجان‌انگیزی پایه‌ریزی می‌کنید، یک تغییر کلی در زندگی‌تان شروع می‌شود و در این مرحله است که بینشی که در جهان درونی خود داشتید، شروع به تحقق یافتن در جهان بیرونی شما می‌کند.

رسالت شما در زندگی چیست؟

در زندگی قصد دارید به چه چیزی برسید؟ اگر در کسب و کار یا تجارتی هستید، دوست دارید در مورد مشتریانتان به چه هدفی برسید؟ قصد انجام چه خدمتی به خانواده و مشتریان خود دارید؟

شخصی که در قبال آینده خود رسالت شفافی دارد، در مقایسه با شخصی که در محل کار خود صرفاً کار کوچکی می‌کند و سپس به منزل بازمی‌گردد و تلویزیون تماشا می‌کند، برای رسیدن به موفقیت بسیار مصمم‌تر و پرانرژی‌تر است.

مقصود و مقصد نهایی را از الان بدانید

فردریش نیچه می‌گوید: «کسی که برای زندگی کردن بتواند به یک چرا پاسخ دهد، می‌تواند تقریباً به تمام سؤالات چگونه زندگی کردن‌ها پاسخ دهد.» پس باید این سؤال را از خود بپرسید که چرایی شما برای زندگی کردن چیست. مشخص کنید که مقصود و نقطه نهایی حرکت شما در مسیر موفقیت کجا است تا بتوانید با بینیشی مشخص قدم بردارید.

نتیجه نهایی کار‌های شما چیست؟

اهداف نتایج نهایی هستند که شما می‌خواهید به آن‌ها برسید. در اینجاست که شما ارزش‌ها، بینش، رسالت و مقصود خود را هم‌راستا می‌کنید تا آن‌ها در یک نقطه متمرکز شوند و نباید به این فکر کنید تا بتوانید نقطه طلاقی خاصی برای کارهایتان پیدا کنید.

اهمیت برنامه‌ریزی استراتژیک برای رسیدن به موفقیت

مشخص کردن اولویت‌ها

مهم‌ترین کار‌هایی که هرروز باید آن‌ها را انجام دهید کدامند؟ توجه کنید که این‌ها کار‌هایی هستند که انجام آن‌ها ضروری است تا بتوانید به مهم‌ترین اهدافی برسید که این اهداف با ارزش‌ها، بینش، رسالت و مقصود شما سازگاری دارند.

کارهایتان را با اهدافتان هم‌جهت انجام دهید

اکنون، در همین لحظه، چه کاری است که می‌خواهید بی درنگ انجام دهید تا به مهم‌ترین چیزی که می‌خواهید برسید؟

زمانی که مشخص کردید چه کاری برای رسیدن به هدفتان اهمیت بیشتری دارد، می‌توانید در جهت رسیدن به موفقیت خود قدم‌های مطمئنی بردارید و به راحتی به جدا کردن خود از افرادی فکر کنید که به کار‌های معمولی در زندگی خود می‌پردازند. کار‌های شما باید هم‌جهت با هدف بزرگ و هیجان‌انگیزی باشد که برای خود در نظر گرفته‌اید و علاوه بر این باید در مسیر رسیدن به هدف بزرگ خود، اهدافی کوچک هم در نظر بگیرید تا به شما در نگه داشتن روحیه‌تان کمک کند.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/22102