معاون خدمات شهری شهرداری قم ابراز کرد: در گذشته گاهی روزبازارها در محدودههای مسکونی برگزارشده و به کوچههای اطراف کشیده میشد. سکنه هم به این موضوع به شدت معترض بودند.
سامع با بیان اینکه شهروندان برگزاری چهارشنبهبازار و جمعهبازارها را در خیابان یادگار امام (ره) به خاطر دارند و این روند معضلات زیادی را برای دستفروشان، مشتریان و سکنه فراهم میکرد که خوشبختانه این بازارها ساماندهی شد، افزود: این طرح ساماندهی روزبازارها با این هدف که تبعات به حداقل برسد، از چهار سال قبل تاکنون در دستور کار شهرداری قرار گرفت و چند مورد حذف و جابهجایی اتفاق افتاده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا، جلسات مهمی در استان تشکیل و قرار شد همه دستگاههای اجرایی پای کار بیایند و ضوابطی بگذارند که برای سلامت دستفروشان و مردمی که به این مکانها مراجعه میکنند و همچنین سکنه اقداماتی صورت گیرد.
معاون خدمات شهری شهرداری قم با تأکید بر اینکه در جهت کاهش شیوع کرونا، یک سری قواعدی تعریفشده و قرار شد هر دستگاهی این قوانین را موردتوجه قرار دهد، گفت: براساس این قواعد، باید دستفروشان حتماً با فاصله اجتماعی مستقر شوند و ماسک داشته باشند و در نظارتهای روزانه نیز اکیپهای پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری و تیمهای بهداشت و پلیسراه و نیروی انتظامی از ابتدای صبح در محل مستقر شوند تا بتوانیم این کار را انجام دهیم.
سامع یادآور شد: به همین جهت از دستفروشان و نمایندگان آنها درخواست میکنیم شیوهنامهها را رعایت کنند تا در حفظ سلامت خودشان و کسانی که به بازار مراجعه میکنند بتوانیم موفق باشیم.
وی تصریح کرد: در غیر این صورت دستگاههای استان موظف میشوند اقدام به توقف و تعطیلی این روزبازارها کنند، بنابراین رعایت شیوهنامهها توسط دستفروشان بسیار راحتتر و بهتر است تا زمانی که فعالیت بازار بخواهد متوقف شود، این درخواستی است که از این عزیزان داریم و امیدواریم آن را رعایت کنند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/23342 |