printlogo


مستند «نانوکسن» تولید شد/نگاهی به پشت پرده همکاری بیل گیتس و فایزر
کد خبر: 24296
مستند نانوکسن تولید گروه جهادی راه منجی روایتی دیده نشده از استعمار نوین جهانی با واکسن کرونا را به تصویر کشیده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،مستند «نانوکسن» اولین و تنها مستند سیاسی کرونا در ایران است که پژوهش این مستند بر اساس منابع و اسناد جهانی و بین المللی غربی‌ها در خصوص میکروچیپ‌ها تهیه و تولید شده است. این مستند به انتشار همکاری بیل گیتس و بنیاد فایزر در تولید واکسن کرونا می‌پردازد و اسناد جدیدی را منتشر می کند.


تولید مستند نانوکسن توسط گروه جهادی و رسانه‌ای راه منجی از مهر ماه سال جاری آغاز شده بود و در مسیر ساخت این مستند مشاوران و کارشناسان پزشکی و همچنین کارشناسان بین الملل این گروه رسانه ای را همراهی کرده‌اند.

در توضیح این مستند آمده است : میکروچیپ‌ها نیمه ‌هادی‌های کوچکی هستند که اولین بار با همکاری رابرت نویس و جک کیلبی در سال 1958 اختراع شد. تقریبا از سال ۲۰۱۴ میلادی، کاشت میکروچیپ‌های خاصی در دست کارمندان و نیروهای شرکت‌ها و کمپانی‌های مختلف در جهان به روشی برای کنترل کیفیت، نظارت بر اعمال، و البته آسان‌سازی رفت و آمدها و امنیت بیشتر تبدیل شده است.

این تکنولوژی مخفی از سال‌های ۱۹۸۰ توسط نیروهای نظامی در برخی از کشورهای عضو ناتو مورد استفاده قرار گرفته ‌است. نانو چیپ‌ها همان میکروچیپ هستند در ابعاد نانو و بسیار کوچک که با چشم قابل دیدن نیستند لذا به راحتی می‌توان همراه با تزریق هر چیزی مثل واکسن آنها را وارد بدن کرد.

بیل گیتس مدعی ای است تنها راه برون رفت از بحران فعلی که در جهان وجود دارد کنترل و حتی کاهش جمعیت است اما این هدف باید با چه روشی و با کمک چه کسانی به نتیجه برسد؟ بیل گیتس یکی از افرادی است که همواره به سازمان بهداشت جهانی کمک‌های مالی می‌کند از همین رو با بنیاد فایزر به عنوان یکی از بزرگترین نهاد‌های تولید واکسن و دارو در جهان ارتباط تنگاتنگی دارد.

آنچه که در این مستند می بینید در واقع بیان مسیری است که بیل گیتس و بنیاد فایزر با همکاری یکدیگر می‌پیمایند تا راه برای تسلط کامل قدرت‌های جهانی برای استعمار نوین بر تمام ملت‌های جهان فراهم آورند.

این مستند در فضای مجازی منتشر شده است و هم اکنون بر روی سایت آپارات به آدرس https://www.aparat.com/v/MoYDb برای مخاطبین به نمایش در آمده است.

 

 

 


انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/24296