ضا امیرخانی برگزیده یازدهمین دوره از جایزه جلال آل احمد در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس اظهار داشت: نویسندهای که GPS خود را روی جوایز بسته باشد، به نظر من تفاوت عمدهای با نویسندهای دارد که قبلهنمایش مخاطب است.
وی در پاسخ به اینکه چرا شما بخش نقدی جایزه خود را به آموزگاران اهالی سنت اهدا کردهاید، گفت: قسمت مالی جایزهام را به موسسه پژوهشی دانایار که وجه همتش توانمندسازی آموزگاران ( آموزگاران اهل سنت) مقطع ابتدایی است تقدیم کردم، چون از دوستانم هستند و با آنها آشنا هستم.
این گزارش اضافه میکند: «رهش» کتابی که شب گذشته ۳۰ سکه جایزه ادبی جلال آل احمد را از آن خود کرد (اینجا بخوانید) پنجشنبه ۱۹ بهمن سال گذشته برای نخستین بار رونمایی و عرضه شد. علاقهمندان برای دریافت این کتاب، ساعتها در صف بلندی ایستادند (اینجا بخوانید) این رمان را نشر افق در سال ۱۳۹۶ چاپ کرد. جالب اینجاست که پس از عرضه این کتاب واکنشهای بسیار متفاوتی مطرح شد که وجه غالب آنها بر این موضوع تأکید داشتند که رهش از کارهای قبلی امیرخانی ضعیفتر است.
اما «رهش» داستانی است که از دید زن میانسالی به نام لیا روایت میشود. لیا و همسرش معمار هستند و با هم بر سر مدیریت و توسعه نامتوازن شهری کشمکش دارند.
عنوان کتاب «رهش» هم به معنای رهیدن و هم معکوس واژه شهر (شهر وارونه) است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/247 |