عضو هیئتعلمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) در گفتگو با قم فردا:
عدم حمایت از نهاد خانواده تهدید جدی برای جمعیت و آینده نظام است
کد خبر: 26104
عضو هیئتعلمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) با بیان اینکه عدم حمایت از نهاد خانواده تهدید جدی برای جمعیت و آینده نظام است، گفت: تشکیل خانواده ایجاد یا تأسیس یک شرکت نیست، بلکه یک نیاز طبیعی است که چارهای از آن نیست.
حجتالاسلاموالمسلمین حسین سوزنچی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای نهاد خانواده و کاهش جمعیت اظهار داشت: تشکیل خانواده ایجاد یا تأسیس یک شرکت نیست، بلکه یک نیاز طبیعی است که چارهای از آن نیست.
وی ادامه داد: برای تشکیل خانواده، سوای از تصمیمگیریهای آگاهانه انسان، چیزهای دیگری در شکلگیری خانواده مؤثر است.
سوزنچی تأکید کرد: خانواده مانند مجموعه از عناصری است که یک مولکول را تشکیل میدهد و باوجود صدقش بر تکتک افراد، یک کل است که تحلیل و شرایط خاص خودش را دارد و یکی از مخربترین تحلیلها در حوزه خانواده این است که با نگاه لیبرالیستی و فردگرایانه به آن پرداخته شود؛ یعنی اگر ما به سراغ عناصر مولکول خانواده برویم و بهصورت مستقل در مورد آن بحث کنیم، بحث ما به بیراهه رفته است.
وی با بیان اینکه خانواده وضعیتی است که انسان بدون آن نمیتواند زندگی کند، بیان داشت: حتی اگر دلایل اجتماعی در کار نبود، ما چارهای جز زندگی خانوادگی نداشتیم. این بین خانواده با تمام نهادهای اجتماعی تفاوت بارزی ایجاد میکند و به همین خاطر بود که علمای گذشته هم بین علم خانواده که آن را تدبیر منزل میخوانند با سایر علمهای اجتماعی، تفاوت قائل میشدند و معتقد بودند اجتماع به دو نوع مدنی و منزلی تقسیم شده است و بین این دو تفاوت بنیادین قائل بودند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) به اهمیت خانواده محوری در کشور اشاره کرد و گفت: امروز وزارت اقتصاد هیچ نسبتی با خانواده ندارد و اجرای کامل خانواده محوری درگرو نسبتسنجی وزارتخانهها با خانواده است. در جامعه برادرانه فضایی بالاتر از عدالت حاکم است، تمام نهادهای اجتماعی اولازهمه نسبت خودشان را با خانواده باید تعریف کنند. تا وقتی نسبت یک نهاد با خانواده تعریف نشده باشد هیچ کاری به کار خانواده نداشته باشند.