وی اضافه کرد: تمام مراکز طرف قرارداد با بیمه سلامت میتوانند با ورود به سامانه مربوطه اقدام به درخواست عقد قرارداد نمایند.
وی با اشاره به ارائه تسهیلات لازم برای آموزش و ارائه خدمت به مراکز طرف قرارداد، ادامه داد: در حال حاضر ۹۰ درصد مطبهای بخش خصوصی طرف قرارداد، صد درصد داروخانهها، آزمایشگاهها و مراکز تصویربرداری استان قم به سامانه نسخهنویسی الکترونیک بیمه سلامت وصل شدهاند.
به گفته فخاریان قمی، صد درصد داروخانهها، آزمایشگاه و مراکز تصویربرداری درمانگاههای طرف قرارداد و ۵۵.۵ درصد بیمارستانهای فعال، ۵۷ درصد آزمایشگاههای بیمارستانی و ۴۵ درصد مراکز تصویربرداری بیمارستانهای قم به این سامانه متصل هستند.
وی خاطرنشان کرد: بیمهشدههای بیمه سلامت میتوانند با شمارهگیری #۱۶۶۶* از استحقاق سنجی دفترچههای بیمه خود مطلع شوند.
وی با اشاره به کاهش تدریجی کاربرد دفترچه بیمه، گفت: این اقدام بهتدریج منجربه حذف فرآیندهای کاغذی خواهد شد؛ به همین منظور، از ابتدای اردیبهشتماه سال جاری صدور دفترچه بیمه سلامت همگانی متوقف شد و صاحبان این دفترچهها میتوانند با صفحه اول دفترچه و یا کارت ملی به مراکز دولتی مراجعه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت قم افزود: اگر تاریخ اعتبار دفترچه تمام شده باشد، بیمهشده میتواند به دفاتر پیشخوان مراجعه کند؛ کارتی برای وی صادر میشود تا خدمات بیمه دریافت نمایند.
وی بیان کرد: سامانه ارائه خدمات شهروندی بیمه سلامت به نشانی Eservices.ihio.gov.ir/esc خدمات از جمله احراز هویت بیمهشده بر اساس کد ملی و موبایل، امکان ارائه اطلاعات هویتی، امکان تغییر عکس و تمدید اعتبار بیمه برای بیمهشدههای صندوق همگانی و روستاییان ارائه میکند.
وی افزود: همچنین در این سامانه امکان مشاهده کلیه نسخ شامل نام پزشک و کد رهگیری، ریز نسخ شامل خدمات تجویزی و خدمات ارائه شده وجود دارد و این سامانه در راستای کاهش تردد و ارائه خدمات جدید و تحقق دولت الکترونیک راهاندازی شده است.
فخاریان قمی اضافه کرد: عضویت در صندوق بیمه سلامت همگانی تا پایان شهریورماه امسال بهصورت رایگان و بدون آزمون وسع صورت میگیرد و افراد فاقد بیمه میتوانند برای دریافت دفترچه به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/26258 |