امام جمعه پردیسان قم بیان داشت: انجام کارهای قوی، نیازمند پشتوانه اتاق فکر و هیات اندیشه ورز است و این کار هم شروع شده و به زودی شاهد اتفاقات بهتری در این مساله برای رشد و پیشرفت فعالیت ها و برنامه ها با محوریت مساجد و ائمه جماعت در پردیسان در موضوعهای مختلف خواهیم بود.
وی افزود: امروزه مساجد ظرفیت بسیار خوبی برای انجام کارهای تبلیغی و دینی دارند، ولی در عین حال که این ظرفیت هست، باید مواظب آفت و آسیب های آن بود.
حامدی گفت: در گذشته نه چندان دور مساجد گرفتار بعضی آفت و آسیب ها شدند. الان باید با حضور فرهیختگان، اندیشمندان حوزوی، اتاق فکر و هیئت اندیشه ورز طوری پیش برویم که برنامه های مساجد ضمن دور بودن هر آسیب و آفتی با محوریت مساجد و ائمه جماعت همراه باشد تا شاهد ترقی و پیشرفت بیشتر آن باشیم.
وی با توجه به کم بودن سرانه مساجد در پردیسان نسبت به جمعیت آن، بیان داشت: تلاش ما در پردیسان این باشد که به ساخت مساجد بیشتر بهاء بدهیم و مردم و مسئولین را دعوت به ساخت مساجد کنیم، ولی بعضا بعضی ها برای فرار رو به جلو و انجام ندادن مسئولیت شان در قبال مردم، در مجتمع ها تنها اکتفاء به ساخت حسینیهها میکنند.
وی بیان داشت: در خصوص ساخت مساجد در پردیسان از مسئولان شهری طلبکار هستیم و اگر در قبال ساخت مساجد کم کاری صورت گرفته، جبران کنند و اگر زمینی برای ساخت مساجد وجود دارد، بانی، خیّر و مسئولی پیدا شود، برای مردم مسجدی بسازد.
امام جمعه پردیسان افزود: باید بدانیم که ساخت مسجد، نماز و سایر برنامه ها در این مکان از فضیلت بالاتری نسبت به حسینه برخوردار است و ذکر این مسئله ضروری است که اگر در جایی حسینه ساخته شد، این ساخت حسینه ها نباید موجب کم رونقی مساجد و برنامه های آن شود.
حامدی گفت: ساخت حسینه ها به جای مساجد، برگزاری صرفا نماز در مساجد و انجام سایر فعالیت ها در حسینه ها و یا حتی خواندن نماز در حسینه به جای مساجد از مهمترین آفت ها و آسیب ها است که بعضا در جاهای مختلف مشاهده می شود و نباید اجازه داد مساجد پردیسان به دلیل نو و تازه بودن آن، گرفتار این وقایع شود.
وی بیان داشت: از اتفاقهای بسیار خوب مساجد پردیسان، فعال بودن مرکز نیکوکاری آن با حضور ائمه جماعت و خیرین است. این فعال بودن آن قدر درست و با برنامه بوده که توانسته در قم به رتبه بسیار خوبی برسد.
وی افزود: این مساله نباید ما را از پیشرفت و تعالی در برنامه های این مرکز غافل کند بلکه باید بیش از گذشته بکوشیم و این نوع قبیل کارها و برنامه را برای رشد جامعه، رفع آسیب ها و کاهش مشکلات مردم نیازمند تقویت، ارتقا و تداوم ببخشیم.
شهرک پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
حجت الاسلام حامدی گفت: از برکتهای این مرکز این بوده که توانسته برای سایر شهرهای کشور الگو شود و دیگران از برنامه و فعالیت این مرکز برای رسیدگی به مشکلهای مردم منطقه خودشان الگو برداری کنند.
شهرک پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/28359 |