تاکید مراجع عظام تقلید بر ضرورت احیای وفات حضرت معصومه (س) در سراسر کشور
کد خبر: 29656
مراجع عظام تقلید و علما همواره بر ضرورت احیای وفات حضرت فاطمه معصومه (س) در سراسر کشور تاکید داشتهاند و این روزها نیز بار دیگر این مهم از زبان ایشان تکرار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، حضرت رضا (ع) به دعوت مأمون در سال 200 هجری از مدینه به خراسان آمد، حضرت معصومه (ع) در سال 201 برای دیدار برادر، از مدینه رهسپار خراسان شد (ناگفته پیداست که در این سفر دور، گروهی از برادران و خدمتکاران به همراه حضرت معصومه (ع) بودهاند) وقتی که به ساوه رسیدند، حضرت معصومه (ع) بیمار شد، پرسید از این مکان تا قم چقدر راه است؟ عرض کردند: ده فرسخ، به خدمتکار دستور داده که بهجانب قم رهسپار گردند، بهاینترتیب به قم آمد و به منزل موسی بن خزرج بن سعد اشعری که از اصحاب امام رضا (ع) بود، وارد شد.
ایشان در 10 ربیعالثانی از دنیا رفتند و پیکر مطهرشان در قم دفن شد.
در این میان تاکید مراجع عظام تقلید و علما برپایی مراسمهای عزاداری در سراسر کشور برای خانم فاطمه معصومه (س) در سراسر کشور است.
همه همت کنند وفات حضرت معصومه (س) در سراسر کشور احیاء بشود
آیتالله وحید خراسانی دیروز در پایان درس خارج فقه با اشاره به عظمت مقام حضرت معصومه (علیهاالسلام)واحیای سالروز وفات ایشان گفت:حضرت معصومه مقامش از این روایت صحیح السند پیداست.
وی ادامه داد: امام صادق (علیهالسلام) فرمود:"من زارها وجبت له الجنة"، اجر زائر آن حضرت، وجوب بهشت میباشد. عقل در فهم این مساله حیران است، زیارت او، وجوب دخول جنت را ایجاب میکند، وجوب دخول، اثر زیارت فاطمه معصومه (علیهاالسلام) به قم است، کسی که زیارت او وجوب دخول جنت است ، مقامش فوق بیان است.
آیت الله وحید خراسانی تاکید کرد: ان شاء الله همه همت کنند وفات حضرت معصومه (علیهاالسلام) در سراسر کشوراحیاء بشود. حق آن بیبی بر گردن ما قابل احصاء نیست.
تاکید مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی بر احیای وفات حضرت فاطمه معصومه (س
آیتالله فاضل لنکرانی در مراسم سوگواری و عزاداری به مناسبت سالروز جانگداز وفات حضرت فاطمه معصومه (س)،در جمع طلاب و شاگردان خود، طی سخنانی اظهار داشت: دهها سال اختلاف بود در اینکه آیا تاریخ معینی برای وفات یا ولادت حضرت معصومه هست یا نه؟ آقایان میگفتند دلیلی نداریم، به حسب دقت علمی هم همینطور است، الآن هم کسی نمیگوید دلیلی داریم بر اینکه تاریخ وفات یا تاریخ ولادت معین است. اما مرحوم والد ما در سوالی که تولیت آستانه از ایشان کرده بودند نوشتند بالاخره این حضرت یک روز ولادت و روز رحلت دارد، ما تاریخش را نمیدانیم، ما نباید دو روز را در طول سال یکی را به عنوان رحلت و یکی هم به عنوان تولد تعظیم و تکریم کنیم؟ این همه برکاتی که در این حوزه مقدسه است از برکت بیبی فاطمه معصومه سلام الله علیها است، این همه در قرون متمادیه شیعه برکاتی که داشته به برکت این قبر مطهر بوده، لذا مرحوم والد ما این را نوشتند و از آن زمان این مسئله مطرح شد.
وی ادامه داد: الآن شما ببینید قبل از آن شاید خیلیها در جهان شیعه اطلاعی از این بارگاه نداشتند اما بعد از آن چقدر توجهات زیاد شد، در داخل کشور ما روز ولادت، روز رحلت، جلساتی گرفته میشود و برکاتی هم بر آن مترتب است و این یک وظیفه است که باید تکریم کنیم مخصوصاً ما طلبهها باید بدانیم که ولی نعمت معنوی و علمی ما در قم حضرت معصومه سلام الله علیها است.