printlogo


نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین در گفتگو با قم فردا:
فاطمیه، روایت صحیح از اسلام و جهاد تبیین در موضوعات اسلام است/ فاطمیه فریاد بصیرت و فهم دین است
کد خبر: 30205
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین با اشاره به اینکه امروز در جامعه نیاز فرهنگ فاطمی بیش از پیش احساس می شود، گفت: فاطمیه، روایت صحیح از اسلام و جهاد تبیین در موضوعات اسلام است.
حجت الاسلام و المسلمین حسین بنیادی در گفتگو با خبرنگار قم فردا ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: ایام شهادت سیدة نساءالعالمین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مقطعی است تا معیارهای شناخت دین، دیانت و دینداری، با همان فریاد و فرهنگ فاطمی بازگو شود تا غبار شبهه‌ها و انگیزه‌های ناصوابِ فتنه‌آفرینی، برطرف گردد و جامعه از حقیقت هدایت و عبودیت، غافل نگردد و جریان دین اصیل در قلوب انسانها، جوشان بماند.
وی ادامه داد: در واقع مقصدی که صدیقه طاهره سلام الله علیها آن را بازگو نمودند و دفاع کردند، رستگاری بشر در سایه اطاعت از ولایت می‌باشد، از این‌رو فاطمیه، فریاد بصیرت، فهم دین و جهاد فی‌سبیل الله به معنای واقعی آن است.

امروز فرهنگ فاطمی در جامعه بیش از هر زمان دیگری احساس می شود
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین با اشاره به اینکه حضرت فاطمه(س) اسوه‌ای جاودان برای تمام ابعاد زندگی انسان هاست، گفت:  مطالعه زندگی پر ثمر، شناخت از سبک زندگی، دقت در سیره‌ی معنوی و الهی، معرفت به ولایت و ولایت‌پذیری، بصیرت همراه با عمل، اخلاص در تلاش و جهاد فاطمی، از عناوین برجسته و درس‌آموز حیات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می‌باشد که هیچگاه کهنگی در آنها پیدا نمی‌شود و هر چه زمان می‌گذرد شخصیت حضرت فاطمه سلام الله علیها نمایان‌تر و الگوپذیری از آن بانوی با عظمت بیشتر می‌شود که البته در زمان ما نیاز به فرهنگ فاطمی در تمام زوایای عقیدتی، اخلاقی و تلاش اجتماعی، بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود، چه آنکه حضرت فاطمه سلام الله علیها اسوه‌ای جاودان برای تمام ابعاد زندگی انسانها است که هر انسانی به این اسوه‌ی بی‌نظیر  اقتداء نماید، به کمال جامع خواهید رسید و این نعمتی است که اهل معرفت، عالم به آن و شاکر آن هستند.

امروز هم ندای فهم و بصیرت حضرت فاطمه سلام الله علیها به گوش می‌رسد
وی ادامه داد: انسان‌های فهیم و دارای قوه‌ی شناخت و تحلیل از وقایع، در هر زمانی و هر واقعه‌ای، بیش از آنکه متأثر از فضای مسموم و مبهم جامعه شوند، برای اصلاح جامعه مؤثر واقع می‌شوند و شرط تأثیرگذاری، حقیقت‌بینی و حق‌گویی است؛ بی‌شک حق‌گویی و پیروی از حق، گاه دارای هزینه‌هایی است که انسان های مؤمن به وعده‌های الهی، پذیرای این هزینه‌ها می‌باشند.
این استاد حوزه ابراز داشت: حضرت فاطمه سلام الله علیها بر اساس همین معیار در زمانی که کینه‌ها سرباز می‌کند و تغییر معیارها و ارزش‌ها شتاب می‌گیرد و جریان توحیدی و سلسله ولایت الهی مورد هجمه شبهات و حمله‌های سخت و نرم قرار می‌گیرد، با تحلیل‌های جامع خود، جامعه را از خطرات و خطوات شیاطین و دشمنان آگاه می‌سازد.

تبیین وقایع اسلام و شناساندن پیشگامان و مجاهدان اسلام
وی تصریح کرد: از مهم‌ترین حوادث بعد از رحلت نبی‌اکرم صلوات الله و سلامه علیه روایت صحیح از وقایع اسلام و نشان دادن چهره‌ی حقیقی و واقعیت اسلام، مسلمانان راستین و ادامه مسیر اسلام در اطاعت از ولایت می‌باشد.
حجت الاسلام بنیادی خاطرنشان کرد: از این‌رو مهم‌ترین اثر «تبیین درست و به موقع» جلوگیری از انحراف‌ها و تحریف‌های بی‌پایه و بی‌اساس می‌باشد که چهره‌ی بارز «جهاد تبیین» وجود مقدس صدیقه طاهره سلام الله علیها می‌باشد که با از خودگذشتگی و ایثار در دفاع از  حقایق اسلام و ولایت امیرالمومنین امام علی علیه السلام، مجاهدتی بزرگ انجام دادند تا حق رنگ نبازد و وقایع مورد تفسیر نابجا قرار نگیرند و مسیر حق در تلاطم خودخواهی‌ها و دنیاپرستی‌ها گم نشود.

شناخت الگو و روش تبیین صحیح با توجه به خطبه‌های حضرت فاطمه(س)
وی اضافه کرد: یکی از نیازهای فعالان اجتماعی؛ علاوه بر شناخت زمینه‌ها؛ فراگیری «روش تبیین» می‌باشد. یکی از معجزات قرآن کریم، روش تبیین می‌باشد اما آنچه مهم است بکارگیری این روش در هر زمانی است که از بارزترین شاخصه‌های مکتب اهلبیت علیهم السلام تبیین مفهومی و محتوایی حقائق اسلام است و در واقع همین «استحکام تبیین‌ها» است که مکتب تشیع را زنده و پویا کرده است. اهمیت این نکته  آنقدر مهم‌ است که در جهاد فاطمی در موضوعات مهمی مانند اصل ولایت و واقعه‌ی فدک، مخاطب حضرت، خواص جامعه می‌باشد تا تبیین واقع‌بینانه‌ و عاقبت اندیشی روشنی از این موضوعات داشته باشند.

روایت صحیح از اسلام بستگی تام به تبیین حقائق اسلام دارد
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین افزود: رابطه «روایت صحیح از اسلام» و «تبیین حقائق اسلام» دو موضوع مهم است که در بیان حضرت بویژه در خطبه فدکیه نمایان است، نکته‌ای که پایه‌های استدلالی قوی و قانع‌کننده برای همگان داشته و دارد که هرگاه انسان ها با نگاه انصاف و حقیقت‌جو به این بیانات نگریسته‌اند، حقائق برای آنها روشن شده و انسان را در مقابل این سؤال مهم قرا می‌دهد که حقیقت قیام حضرت فاطمه سلام الله آیا چیزی جز شناساندن اسلام و جریان توحیدی که ولایت در رأس این جریان قرار دارد، بوده است، بنابر همین نگاه است که صدیقه طاهره صلوات الله علیها «روایت و تبیین جامع از اسلام» را با بیانی مستدل در با عموم مردم و خواص در میان می‌گذارند تا حجت برای همه معلوم شود؛ اساسا نتیجه تبیین صحیبح، روشنگری و اتمام حجت می‌باشد تا عذری باقی نماند.

تأکید رهبر معظم انقلاب بر «جهاد تبیین» مبنای شرعی و عقلی دارد
وی افزود: مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی دو واژه مهم «روایت صحیح و جهاد تبیین» درباره انقلاب اسلامی و جهاد ملت ایران و مسلمانان در برابر استکبار را بصورت مکرر مورد تأکید قرار داده‌اند و آثار آن را بیان نموده‌اند و هم چنین پیامدهای ترک این  دو را بصورت شفاف تصریح کرده‌اند که این بیان مهم نشان‌دهنده آن است که اگر دلسوزان و اهل انقلاب این کار را انجام ندهند، نااهلان با تفاسیر سطحی و یا آغشته‌ی به نفاق و دروغگویی، حقائق انقلاب را آنگونه که منافعشان اقتضاء می‌کند، ثبت می‌کنند و راه را برای اتهام‌زنی و سست کردن عقائد جامعه نسبت به اسلام و انقلاب باز می‌کنند.
حجت الاسلام بنیادی عنوان کرد: در حقیقت «روایت صحیح از انقلاب و جهاد تبیین در موضوعات مرتبط با انقلاب اسلامی» سد محکمی در برابر تحریف‌ها و انحرافات ایجاد می‌کند و ثمره آن قوّت قلب و امید صادق برای ادامه‌ی نهضت اسلامی است که براساس مکتب اهلبیت علیهم السلام پایه‌ریزی گشته و افقی روشن را در برابر انسان قرار داده است.


انتهای پیام/160


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/30205