printlogo


با حضور معاون وزیر صمت؛
سی و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم برگزار شد
کد خبر: 30636
سی و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم با حضور معاون وزیر صمت در استانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سی و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان امروز با حضور معاون وزیر صمت در سالن امام جواد استانداری قم با هدف رفع موانع تولید استان ، فعال کردن کارخانه ها ، تامین مواد اولیه و اشتغال زایی برگزارشد.

استاندار قم:تکلیف ارتباط دستگاه های استانی با نهادهای بالادستی باید مشخص شود
در ابتدای این جلسه سیدمحمدتقی شاهچراغی با اشاره به موانع تولید اظهار داشت: در خصوص رفع موانع تولید نیاز داریم که همه دستگاه ها وارد عمل شوند، مشکلی که وجود دارد عدم پاسخگویی از دستگاه های بالا دستی است .
وی ادامه داد: سه واحد مشکل ارزی دارند که با بانک مرکزی مکاتباتی داشته ایم که تاکنون هیچ اتفاقی رخ نداده است.
شاهچراغی ابراز داشت: متاسفانه با مسئولان استان به عنوان شهروند درجه دوم برخورد می شود که این روند مناسب نیست و آن چیزی که در استان شرایطش را دارد باید مجموعه های بالادستی این شرایط را فراهم کنند.
وی ادامه داد: تکلیف ارتباط دستگاه های استانی با نهادهای بالادستی باید مشخص شود و در بخش دوم نیاز است که اختیارات استانی افزایش یابد
استاندار قم تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان نیز یک وظیفه ای است که بر دوش ما مسئولان گذاشته شده و باید با تصمیم گیری های مناسب از آن ها حمایت شود.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت: 17 درصد از واحدهای صنعتی در کشور راکد است
همچنین در ادامه صدیف بیک زاده عنوان کرد: با وضع تحریم ها درون زا بودن و تکیه بر داخل احیا شده اما در سه سال اخیر شوک های هم به واحدهای تولیدی زده است.
وی ابراز داشت: وقتی شعار سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی از سوی رهبر انقلاب عنوان می شود یک تکلیف را بر عهده ما گذاشته است.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در ستاد رفع موانع تولید طبق ماده های 61 و 65 این قانون اختیارات به استان ها داده شده است و مصوبات آن از سوی همه دستگاه های استان لازم اجرا است.
وی تصریح کرد: بایستی متناسب با شرایط روز تصمیماتی گرفته شود و این اجازه به کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید داده شده است
بیک زاده تاکید کرد: طرح دو فوریتی نیز در این زمینه در مجلس ارائه شده است تا اختیار این کارگروه ها افزایش داشته باشد.
وی تصریح کرد: عمده ترین مشکلاتی که وجود دارد در 200 مورد دسته بندی شده که از اصلی ترین مشکلات آن ها بانکی، زیر ساختی، مالیاتی، گمرکی و تامین اجتماعی است.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: تامین سرمایه در گردش یکی از مشکلاتی اساسی است که باید برنامه ریزی مناسبی در این زمینه صورت بگیرد.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص تامین مواد اولیه ای که از خارج از کشور وارد می شود برنامه ریزی صورت گرفته که در برابر اقلام صادراتی با ارزهای تلفیقی وارد شود.
بیک زاده ابراز داشت: بر اساس آمارهای اعلام شده 17 درصد از واحدهای صنعتی در کشور راکد است که درصد آن در قم پایین است.

مدیرکل دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت :عمده مشکلات صنایع قم در زمینه پتروشیمی است
همچنین در ادامه این جلسه محسن صفدری اظهار داشت: عمده مشکلاتی که در استان وجود دارد در زمینه پتروشیمی است که دنبال راهکار هستیم.
وی ادامه داد: با دستورالعملی که برای تنظیم بازار صورت گرفته است این مواد اولیه با قیمت مناسب باید به دست تولید کننده برسد و این موضوع تاکنون با مشکلاتی روبرو بوده است.
مدیرکل دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت تصریح کرد: دستورالعمل جدید بر این تصریح کرده که مواد اولیه با قیمت مناسب به دست تولید کنندگان برسد و با نهایی شدن آن می توان امیدوار بود که مشکلات تولید کنندگان حل شود.
وی ادامه داد: نظر وزیر صمت بر این است که قیمت های پتروشیمی با دلار تعیین نشود و با ریال محاسبه شود.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران:سامانه 124 در تمامی زمینه ها پاسخگوی صنعت گران خواهد بود
و اما در انتهای این جلسه علی رسولیان گفت: بعد از سفر رئیس جمهور به قم وزیر صمت در راستای پیگیری این مصوبات دستور تشکیل جلسه دادند که نشان دهنده عزم جدی وزیر برای حل مشکلات است.
وی ادامه داد: 130 درخواست در این زمینه ثبت شده و امروز سامانه 124 که در تمامی مسائل پاسخگو خواهد بود، راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بیان داشت: امروز خیلی از سرمایه گذاران متقاضی زمین هستند که باید با برطرف کردن مشکلات آن ها از ظرفیت ها  این ها حداکثر استفاده را داشته باشیم.
وی ادامه داد:پروژه مهم افزایش ظرفیت تولید است که در استان ها کلید زده شده و مشاورینی در تمامی استان ها انتخاب شده اند و راهکارهای زیادی در این زمینه احصا شده است تا این واحد ها از رکود خارج شوند.
رسولیان با بیان این که تامین مالی واحدها نیز در دستور کار است، تصریح کرد: ما در شهرک های صنعتی تمرکز بر منابع داخلی است و این که بتوانیم از تسهیلات دولتی بهره بگیریم با مشکلاتی روبرو هستیم.
وی ادامه داد: ما نباید در خصوص سرمایه گذاران کوتاهی کنیم و باید زیر ساخت های آن ها را فراهم کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران  خاطر نشان کرد: در زمینه زیر ساخت ها استان قم به خوبی وارد عمل شده و امسال بسترهای خوبی فراهم شده است تا سرمایه  گذاران قمی که تعدادشان هم دلگرم کننده است بتوانند از این مهم بهره ببرند.



انتهای پیام/110


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/30636