دانشجویان با امضای طوماری و همچنین با در دست داشتن پلاکاردهایی اعتراض خود را به تصویب پالرمو و CFT اعلام کردند.
همچنین تجمع کنندگان اعلام کردند: قراردادهای استعماری پالرمو و سیافتی را با توجه به نظر شورای نگهبان، نامه رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و مخالفت کمیسیونهای تخصصی مجمع؛ خلاف شرع، خلاف قانون اساسی، سند بردگی ملت و ننگی ابدی دانسته و از ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و اعضای محترم آن میخواهیم نگذارند ننگ تصویب آنها به نام ایشان در تاریخ ثبت شود.
* رئیس جمهور هرچه بیشتر روی FATF اصرار کند سرمایه اجتماعی بیشتری از دست میدهد
گفتنی است دانشجویان در پایان تجمع خود با قرائت بیانیهای تاکید کردند: اکنون که گذر لوایح استعماری به ایستگاه مجمع تشخیص مصلحت رسیده است نگاه تمام محرومان و مستضعفان به عملکرد اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است؛ مجمعی که یادگار امام است و فرآورده انقلاب، روا نیست که زمینه سلطه اجانب را فراهم آورد.
از ابتدای دولت وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبودی نرفته و امروز زمان آن است که رئیس جمهور پاسخگو باشد نه طلبکار. مدعیانی که میگفتند با برجام ارتباط ما با دنیا برقرار خواهد شد و تمام بلوکه شده به کشور باز میگردد و تمام مشکلات حل خواهد شد امروز کجا هستند.
به نظر میرسد پرزیدنت روحانی احساس میکند در حال از دست دادن اعتماد مردمی است که در انتخابات به وی اعتماد کردند و رای دادند و حال سعی در فرار از زیر بار مسئولیت و گره زدن مشکلات کشور به مسائل کاملا فرعی است اما غافل از آن که هرچه بیشتر بر رویFATF اصرار کند سرمایه اجتماعی بیشتری از دست میدهد.
و اما اکنون شاهد فشار بر روی مجمع تشخیص مصلحت نظام هستیم و افرادی که به مجلس و شورای نگهبان فشار میآوردند که این طرح تصویب شود و مخالفان این لایحه را افراد بیمنطقی خطاب میکنند، امروز به سراغ مجمع تشخیص رفتهاند.
اگر اتفاقی هم برای مردم رخ دهد مسبب آن دولت است نه موضوع دیگر و رئیس جمهور باید پاسخگو باشد. خود آقای ظریف در مجلس گفت نمیتواند تضمین دهد که با پیوستن به چنین لوایحی مشکلات حل میشود اما چطور شده که امروز مواضع دولت و رئیس جمهور تغییر کرده است.
6 سال است که رهبر انقلاب مدام میگویند اقتصاد مقاومتی، اما آقایان هیچ کاری نمیکنند و فقط میگویند مذاکره ای دولت مردان، بهتر نیست به جای بازی های سیاسی و فریبکارانه برای تصویب این طرح، سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی را الگو و سرمشق امور خود قرار دهید؟!
مگر ما از برجام درس نگرفتیم که نتیجه اعتماد به آمریکا و غرب، چیزی به جز ذلت و عقب ماندگی برایمان به ارمغان نمی آورد؟
مگر مسبب کوچک شدن سفره مردم عدم مدیریت کارآمد و افزایش بی سابقه نقدینگی نیست؟!
مشکل امروز این است که عدهای میخواهند هیچ برنامهای نداشته باشیم تا به سمت بن بست و بحران برویم و بعد آنها بگویند راه نگاه به خارج است این نگاه تنها مربوط به این دوره است و سیاستهای تعدیل اقتصادی هاشمی رفسنجانی هم در این راستا بود بحث بنده این است که باید بعد از ۴۰ سال به این نتیجه برسیم که غرب و اروپا که هیچ وقت دلشان به حال ما نسوخته است و هر موقع با آنها توافقی کرده ایم اوضاع خرابتر شده است مگر سیاستهای تعدیل اقتصادی کشور را به تورم ۵۰ درصد نرساند؟
هنوز تیترهای مضحک در مورد پایان تحریمها پس از برجام را از یاد نبرده ایم که برخی ادعا کنند اگر این لوایح تصویب نشود منزوی میشویم! بنابراین همان تجربه شکست خورده برجام مجددا درحال تکرار است و متاسفانه تجربه ناپذیری یکی از شاخصههای اقای روحانی و حامیان ایشان است و این تجربه ناپذیری یعنی دولت و بخشی از مجلس نیز و پیاده نظام سیاسی و نخبگانی یک جریان سیاسی خاص یا با دروغ پراکنی و یا با سکوت دو لبه یک قیچی شده اند و به منافع ملی ضربه میزنند.
اکنون که خودباختگان غربگرا قبح قانون را شکستهاند و دهان منتقدان را بستهاند نوبت شما اعضای انقلابی مجمع تشخیص مصلحت نظام است که نقش خود را ایفا کنید.
توقع مردمان و نخبگان از شما بسی بیشتر ازآن است که منفعل و در حکم ناظر باشید و صرفا در نهان شکوه به عملکرد قبح شکنان از قانون عمل کنید.
زمان رخ نمودن عقلانیت انقلابی و همراه ساختن اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به واسطه تحلیلهای کاملا تخصصی است، تجربه ثابت کرده است زمانی که از عقلانیت انقلابی فاصله گرفته ایم کشور ضرر کرده است.
باید در مقابل اقدامات غیر تخصصی و غیر قانونی عده ای برای تحمیل لوایح استعماری قد علم کرد؛ به گفته رهبر انقلاب مجمع در مواقعی که مصلحتی مهم وجود دارد و نظر مجلس شورای اسلامی را بر تشخیص شورای نگهبان ترجی
ح میدهد، باید توجه کند مصلحتی که تحت عنوان ثانویه است، طبعاً باید بسیار مهم، مسجل و واضح باشد و با نظر اکثریت قاطع و قابل قبول مجمع، آنهم برای مدتی معین و موقت اعمال شود.
برهمگان واضح است که آن مصلحتی که مورد اشاره رهبری است و تاکیدی که به واضح بودن آن دارند در مورد لوایح استعماریFATFهرگز محقق نمیشود زیرا بسیاری از مجموعه های انقلابی در بررسیهای تخصصی که پیرامون این لوایح شکل دادند این نکته را گوش زد کردهاند که تصویب این لوایح به طور حتمی به ضرر ملت ایران تمام خواهد شد اما در مقابل عدهای ذیل منطق وادادگی و غیر کارشناسی و انجام اعمال کاملا غیر قانونی سعی در به تصویب رساندن این لوایح را دارند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/3126 |