راویان این اثر کوروش زارعی و مهران رجبیاند، اثری که روایت آن از مسجد کوفه آغاز می شود و سپس با نمایی دور و زیبا از وادی السلام، به نمایی نزدیک از مزار شهید ابومهدی المهندس می رسد تا شاهد گفتو گوی راویان با زائران مزار این شهید سرافراز باشیم.
روایان اثر در ادامه به مزار رئیسعلی دلواری در وادی السلام می روند و از ضرورت تداوم مقاومت و پایداری در برابر ظلم و هزینه دادن برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی سخن می گویند.
«حبیب مردم» بر آن است تا از فرماندهانی سخن بگوید که توانسته اند جایی در دل های مردم باز کنند که قطعا شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان سردار دل ها از آن جمله است.
بدون تردید یکی از به یاد ماندنی ترین اجزاء «حبیب مردم»، پخش تصویر و صدای سردار دل ها در پلان های پایانی بخش نخست این مستند است، آن جا که حاج قاسم از مردم می پرسد آیا اقرار می کنند که وی انسان خوبی است و البته پس از ابراز رضایت مردم، از خداوند طلب می کند این شهادت مردم را بپذیرد.
بر این اساس می توان چنین گفت که سازندگان این مستند بهتر است از حجم نسبتا زیاد دیالوگ های راویان اثر بکاهند و پخش تصاویر کمتر دیده شده، مستند و خاطره انگیز را جایگزین آن کنند، ضمن آن که زیرنویس های ترجمه ای این مستند نیز نیازمند بازنویسی و ویرایش جدی است.
به هر حال بخش نخست مستند «حبیب مردم» روی آنتن رفته، اما علاقمندان مستند، بویژه عاشقان شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان «حبیب مردم» می توانند بخش دوم و سوم این مستند را به ترتیب در روزهای پنج شنبه بیست و هشتم و جمعه بیست و نهم بهمن ماه و پس از پخش اخبار ساعت 19، از شبکه یک تلویزیون به تماشا بنشینند و درباره اینکه چرا حاج قاسم سلیمانی محبوب دل ها شد بیشتر بشنوند.
مستند «حبیب مردم» به همت امور بین الملل دفتر نمایندگی صداوسیما در عراق با همکاری گروه فرهنگ و تاریخ شبکه یک سیما تولید شده است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/31616 |