بافتتاریخی قم حدود ۳۱۵ هکتار است
وی در ادامه با بیان اینکه بافتتاریخی استان حدود ۳۱۵ هکتار است اما شهرداری بسیار کمتر از این میزان میداند، خواستار بازنگری و کارشناسی مجدد محدوده بافتتاریخی در شورای فنی میراثفرهنگی و همچنین کمیته کار کمیسیون ماده ۵ شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم احیای بافتهای تاریخی را در جذب سرمایهگذار و رشد و درآمدزایی مدیریت شهری مؤثر دانست و افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از بافتهای تاریخی شهر قم از سوی شهرداری احیا شده که گذر قلعه و شاه حمزه و بازار کهنه از جمله آن به شمار میرود و به زودی مرمت مجموعه تاریخی بازار قم از سوی میراث فرهنگی اجرا میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم نیز اهظار داشت: از کل مساحت شهری و مسکونی قم تنها ۲/۴ درصد بافت تاریخی است که مساحت زیادی نیست.
تاکید بر ضرورت حفظ بافت تاریخی قم
ابراهیم معتمدی با تاکید بر ضرورت حفظ بافت تاریخی قم ادامه داد: بسیاری از شهرهای کشور هم اکنون با حفظ و ساماندهی این بافتها به رونق گردشکری و اقتصاد شهری کمک کردهاند.
وی با انتقاد از نگاه صرف اقتصادی به بافتهای تاریخی شهر گفت: اصولاً اقتصاد این بافتها باید در حوزه گردشگری تعریف شود و این بافتهای هویت بخشی شهری برای قرون آینده به عنوان یک جاذبه گردشگری حفظ شود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/31976 |