محمدیان اظهار کرد: هشتمین دوره از جشنواره رسانهای ابوذر بر این مبنا با نگاهی نو و جهتدهی هدفمندتر برگزار میشود و به صورت عملی ارتقای تولیدات رسانهای در سراسر کشور را هدف قرار داده است.
وی با اشاره به لزوم امیدبخشی به جامعه خاطرنشان کرد: رسانهها ظرفیت بالایی در بیان رخدادهای امیدبخش و پیشرفتهای کشور دارند و اگر این ظرفیت به صورت حداکثری بالفعل شود شاهد خنثی شدن اقدامات ضدایرانی رسانههای معاند خواهیم بود.
مسئول سازمان بسیج رسانه گفت: ارتقای کمی و کیفی رسانهها به افزایش مرجعیت خبری آنها کمک شایانی میکند که این امر یکی از اهداف جشنواره ابوذر است.
وی اظهار کرد: جشنواره ابوذر با ایجاد فضای رقابتی به دور از هیجانات کاذب موجود و سیاسیکاریهای مرسوم توان تعالیبخشی تولیدات رسانهای را دارد و این امر یکی از مزیتهای نسبی این جشنواره محسوب میشود.
محمدیان با بیان اینکه جشنواره ابوذر امروز به بلوغ رسیده است، اظهار کرد: بیشک ظرفیتهای بالای این جشنواره آن را به بزرگترین و فراگیرترین جشنواره رسانهای کشور تبدیل کرده است.
وی بیان کرد: هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در قالبهای گزارش خبری، گزارش تحقیقی و تحلیلی، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشنگرافی، عکس، کلیپ گزارش ویدیوئی، مستند ویدیوئی و پادکست برگزار میشود.
مسئول سازمان بسیج رسانه خاطرنشان کرد: محورهای هشتمین دوره از این جشنواره نیز «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، «جهاد تبیین»، «پیوند رسانه و صنعت»، «مقابله با آسیبهای اجتماعی»، «دستاوردهای انقلاب اسلامی»، «بیانیه گام دوم انقلاب»، «امید و نشاط آفرینی»، «خانواده، جامعه و فرزند آوری»، «سبک زندگی ایرانی و اسلامی» است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/34593 |