وی افزود: ۲۰۸ استخر ذخیره آب دومنظوره در زمینه پرورش ماهیان گرمابی و ۹۳ استخر نیز برای پرورش ماهیان سردابی در قم فعال است و بیش از ۳۰۰ نفر در زمینه پرورش ماهیان خوراکی در این استان به فعالیت میپردازند.
وی ادامه داد: اقدامهای لازم برای گسترش سطح تولید آبزیان درقم انجام شدهاست و این استان با وجود موقعیت آب و هوایی ویژهای که دارد در زمینه پرورش انواع ماهی به جایگاه مناسبی رسیدهاست و تلاشهای برای ارتقا این جایگاه در سالهای آینده ادامه مییابد.
شکراللهی گفت: عرضه ماهیان گرمابی و سردابی تولید شده در استان قم به بازار در زمانهای خاصی صورت میگیرد اما بهرهبردارانی که با داشتن استخرهای مجهز امکان نگهداری ماهیان پرورشی خود را دارند میتوانند در طول سال محصول خود را به بازار عرضه کنند.
وی تاکید کرد: همچنین در راستای درآمدزایی بیشتر و گسترش فرصتهای شغلی در حوزه شیلات، سازمان جهاد کشاورزی قم درنظر دارد در خصوص راهاندازی صنایع تبدیلی و غذایی بهمنظور فرآوری محصولات شیلاتی، شرایط لازم را برای سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این حوزه فراهم آورد.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/35692 |