وی با اشاره به اینکه باید فرصتهای سرمایهگذاری فراهم شده در استان را معرفی کنیم تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با توجه به ظرفیتهای قانونی تدوین شده، برای دایر شدن واحدهای صنعتی و تجاری در آن، فرصت خوب و ممتازی است و زیرساخت خوبی نیز برای آن فراهم شده، ولی بهره برداری حداکثری تاکنون از آن صورت نگرفته است.
معاون استاندار قم با اشاره به روی کار آمدن هیات مدیره و مدیر عامل جدید از ابتدای سالجاری در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بیان داشت: نیروهای خوش فکر و دغدغهمندی در این دوره جمع شدند و در حوزه جذب سرمایه گذار، ایجاد اشتغال و تحقق نرخ رشد در این منطقه با جدیت تلاش میکنند که امیدواریم ظرف یک سال آینده خدمات خوبی را فراهم کرده و رشد قابل توجهی را در این منطقه رقم بزنند.
امیدیان افزود: از طرحهای زیرساختی در این منطقه، طرح اتصال به راهآهن سراسری است که مدیرعامل جدید منطقه به صورت شبانهروزی در حال پیگیری اجرا و تکمیل آن است که امیدواریم در مدت زمان کوتاهی به بهره برداری رسیده و تحولی در این منطقه ایجاد کند.
منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در ۵۰ کیلومتری شهر قم، بهعنوان مهمترین و نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال - جنوب و شرق - غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیجفارس بهمنظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیینکنندهای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.
۱۲۲ واحد تولیدی و تجاری در این منطقه فعالیت میکند که این رقم نمایان گر فعالیت ۸۷ درصد واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری منطقه است. از این میان، ۱۰۰ واحد در زمینه فعالیتهای تولیدی و ۲۲ واحد نیز درزمینهٔ فعالیتهای تجاری و خدماتی مشغول به کار است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/37230 |