printlogo


فرار مالیاتی با کش‌لس؛ دروغی برای فروش بیشتر
کد خبر: 37541
سرپرست دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور تنها تفاوت دستگاه کش‌لس نسبت به عابربانک را عدم امکان دریافت وجه نقدی دانست و گفت: شایعات در مورد فرار مالیاتی با این دستگاه‌ها از پایه بی‌اساس است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، در هفته‌های اخیر دستگاه کش‌لس به‌ عنوان یک ماشین پول‌سازی معرفی شده است و شاهد تبلیغات گسترده این دستگاه‌ها هستیم.

در تبلیغات منتشر شده توسط ارائه‌دهندگان این دستگاه‌ها، معافیت از مالیات، درآمد از تراکنش، مدیریت حساب‌های مالی، شراکت با بانک، درآمدزایی ماهیانه و بالارفتن محل نصب دستگاه و ... به‌عنوان مزایایی کش‌لس معرفی شده است.

بررسی‌ها نیز نشان می‌دهد که میزان استفاده از دستگاه‌های کش‌لس در ماه‌های اخیر افزایش پیدا کرده است به‌گونه‌ای که در بسیاری از مجتمع‌های تجاری شاهد نصب این دستگاه‌ها هستیم.

در خصوص افزایش به‌کارگیری از دستگاه‌های کش‌لس باید گفت که به سبب عدم دریافت وجه نقد در این دستگاه‌ها، شاهد صفوف چندین نفره نبوده و  امور مربوط به کارت به کارت، پرداخت قبوض، رمز دوم، صورت‌حساب و ... به‌سهولت با بهره‌گیری از کش‌لس صورت می‌گیرد.

با این‌وجود به دلیل ماهیت یکسان کش‌لس با دیگر ابزارهای پرداخت، تفاوتی در رصد مالیاتی به‌کارگیری از این دستگاه‌ها با دیگر شیوه‌های پرداخت وجود نداشته و شایعات فرار مالیاتی بی‌معنی است.

فرار مالیاتی با کش‌لس ممکن نیست

در این‌ رابطه،  وحید عزیزی، سرپرست دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور به موضوع شایعات مربوط به فرار مالیاتی با دستگاه‌های کش‌لس واکنش نشان داد و گفت: این دستگاه‌های تفاوتی با عابربانک‌ها ندارند و شایعات در این زمینه بی‌اساس است.

وی ادامه داد: تمامی امکانات موجود در عابربانک‌ها در دستگاه‌های کش‌لس وجود دارد با این تفاوت که در کش‌لس‌ها شرایط برای دریافت نقد وجود ندارد.

به گفته عزیزی، هرگونه انتقال وجه در کش‌لس، مشابه با کارت به کارت بوده و سازمان امور مالیاتی قادر خواهد بود حتی حساب‌های گردش بالایی که از این طریق نیز، در حال فعالیت هستند، شناسایی کند.

سرپرست دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور به برنامه این سازمان در خصوص کش‌لس‌ها اشاره کرد و گفت:  سازمان امور مالیاتی به دنبال این بوده که اطلاعات فعالان اقتصادی دارای کش‌لس به‌مانند کارت‌خوان‌ها ثبت گردد و برای این عمل در حال تعامل با بانک‌ها است.

وی تاکید کرد: هرگونه مبادله به‌حساب از طریق کش‌لس به‌مانند کارت‌خوان‌ها بوده و مبالغ واریزی به‌حساب افراد واریز می‌شود، در نتیجه کش‌لس ابزاری برای فرا مالیاتی نیست.

با این تفاسیر صحبت‌های مطرح شده در خصوص فرار مالیاتی با کش‌لس غیرواقعی بوده و سودجویان با چنین حربه تبلیغاتی به دنبال افزایش فروش محصولات خود هستند، هرچند وجود چنین دستگاه‌هایی در کنار عابربانک‌ها، بر روی کاهش صفوف عابربانک ها تأثیر فراوانی خواهد داشت.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/37541