وی اضافه کرد: در این طرح مشخصات فردی، سابقه ابتلای به بیماری غیرواگیر در فرد و بستگان درجه یک توسط مراقبین سلامت بررسی و سپس وزن، قد، دور کمر، فشار خون، قند خون ناشتا و کلسترول کنترل میشود.
وی ادامه داد: بر اساس نتایج تنسنجی و آزمایشهای انجام شده، میزان خطر بروز سکتههای قلبی و مغزی محاسبه خواهد شد و پس از انجام خطرسنجی مشخص میشود احتمال ابتلا فرد به سکتههای قلبی یا مغزی در ۱۰ سال آینده چقدر میباشد.
زارع بیان کرد: بعد از ارزیابی، افراد در چهار گروه کمخطر، دارای خطر متوسط، دارای خطر زیاد و دارای خطر خیلی زیاد از نظر میزان خطر ۱۰ ساله ابتلا به سکتههای قلبی و مغزی طبقهبندی میشوند و بر اساس آن خدمات، آموزشها و مشاورههای لازم به افراد ارائه میشود.
وی افزود: پیگیری و مراقبت افرادی که خطرسنجی شدهاند بر اساس میزان خطر تعیین شده بهصورت دورهای توسط مراقبین سلامت، کارشناسان تغذیه و پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت انجام میشود.
وی ضمن دعوت از همشهریان بالای ۳۰ سال برای مراجعه به نزدیکترین پایگاه سلامت محله خود، گفت: همه خدمات مربوط به برنامه خطرسنجی سلامت رایگان میباشد و باتوجه به اینکه اطلاع از نتیجه آزمایش قند و کلسترول فرد برای ارائه این خدمت، الزامی است همشهریان گرامی، در صورتیکه نتایج آزمایش قند و کلسترول مربوط به یک سال گذشته را دارند حتما هنگام مراجعه همراه خود داشته باشند و در غیر این صورت آزمایش قند و کلسترول برای مراجعین بهصورت رایگان انجام خواهد شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/37588 |