printlogo


پاسخ مثبت مردم به درخواست مرغداران؛ مصرف ۳۰درصد زیاد شد
کد خبر: 38594
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: بعد از درخواست از مردم برای مبادرت به خرید و حمایت از تولیدکنندگان داخلی مرغ، در سه روز گذشته میزان مصرف در کشور حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، حبیب‌الله اسدالله‌نژاد مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور در برنامه میز اقتصاد گفت: بعد از درخواست از مردم برای مبادرت به خرید و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، در سه روز گذشته میزان مصرف در کشور حدود 30 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: افزایش مصرف موجب تغییر و افزایش قیمت مرغ شده است ولی هنوز از قیمت مصوب حدود 7 هزار تومان فاصله دارد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور تصریح کرد: روزانه حدود 1500 تن مرغ مازاد در بازار وجود دارد. 

حسین دماوندی‌نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی هم با بیان اینکه رصد بازار نشان می‌دهد میزان تقاضا به روال عادی بازگشته است، گفت: هر هفته حدود 7 هزار تن تولید گوشت مرغ را برنامه‌ریزی و به بازار عرضه می‌کنیم. در چند روز اخیر میزان تقاضا تا حدودی کاهش داشت که اقدام رسانه ملی و درخواست اتحادیه سراسری مرغ گوشتی از مردم برای حمایت از تولید، روند تولید به ثبات رسید.  

وی افزود: روزانه حدود 7 هزار تن گوشت مرغ در 32 استان عرضه می‌‌شود که در سه روز گذشته همه این 7 هزار تن جذب بازار شده است و شرایط به‌گونه‌ای بوده که ذخیره‌‌سازی به‌طور محدود برای برخی استانها انجام شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در روزهای قبل روزانه حدود 500 تا 1000 تن مازاد مرغ وجود داشت، تصریح کرد: اگر تقاضا به همین منوال ادامه پیدا کند، عرضه و تقاضا از یک منطق برخوردار خواهد شد اما اگر میزان تقاضا دوباره کاسته شود باید مرغ را ذخیره‌سازی کنیم.

سید حسین اعرابی معاون بازرگانی میادین میوه و تره‌بار تهران با اشاره به رویکرد سازمان میوه و تره‌بار تهران گفت: در سامانه توزیع عمده مرغ بهمن، حدود 23 درصد اماکن در اختیار واحد‌های تولیدی زنجیری یکپارچه مرغ، 50 درصد در اختیار کشتارگاه‌های صنعتی طیور و واحد‌های قطعه‌بندی و بسته‌بندی مرغ و 27 درصد در اختیار اتحادیه، تشکل‌ها و واحد‌های تولیدی با ظرفیت 180 هزار قطعه پرورش در هر دوره است.

وی افزود: به همین دلیل دغدغه سازمان میوه و تره‌بار تهران دو وجهی است و آن چیزی که مطلوب نظر است، ثبات بازار است چرا که ثبات بازار هم درخواست مصر‌کننده و هم نیاز تولیدکننده است که بتواند برای تولید برنامه‌ریزی کند و این محقق نمی‌شود مگر اینکه تولید استمرار داشته باشد و با استمرار تولید به ثبات بازار می‌رسیم.

اعرابی تصریح کرد: روز گذشته، قیمت عمده‌فروشی با نرخ 54 و 55 هزار تومان شروع شد و در ساعاتی به 57 هزار تومان هم رسید. هم‌اکنون قیمت خرده‌فروشی 58 هزار و 800 تومان است که با سقف قیمت تعیین شده حدود 11 درصد اختلاف دارد و این درحالی است که در یک‌ماه گذشته اختلاف قیمت به سقف 25 درصد هم رسیده بود.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون قیمت‌ها به نرخ مصوب نزدیک شده است، گفت: کمبودی در تولید مرغ وجود ندارد و بر اساس نیاز مصرف‌کننده مرغ تأمین می‌شود.

معاون بازرگانی میادین میوه و تره‌بار تهران بیان کرد: در دو روز گذشته حجم خرید مصرف‌کننده حدود دو برابر افزایش داشته است.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/38594