وی با اشاره به اینکه نیمه شعبان امسال برای نخستین بار با همکاری دستگاههای ملی برگزار خواهد شد، مطرح کرد: کمیتههای 21گانه نیمه شعبان نیز از حدود سه ماه قبل فعالیتهای خود را آغاز کردهاند.
معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم با بیان اینکه شهرداری قم و گروههای مردمی، محور خدماترسانی در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) هستند، عنوان کرد: ایجاد پارکسوارها، مسیر پشتیبان بلوار پیامبر اعظم(ص) و پیادهراه مسیر اقدامات خوبی بوده که به همت شهرداری قم انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 200 موکب در این مسیر فعال شدهاند، خاطرنشان کرد: همچنین حدود 300 ایستگاه صلواتی نیز در سطح شهر خدمترسانی خواهند کرد و مساجد، حسینهها، تکایا، مدارس، ورزشگاهها، بقاع متبرکه و اقامتگاهها در اختیار زائرین نیمه شعبان قرار خواهند گرفت.
مقیمی با تأکید بر اینکه مجموعه شبکههای تلویزیونی در دو ایستگاه مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) فعال خواهند بود، تصریح کرد: امسال برای نخستین بار برنامه نیمه شعبان در مسیر پیادهروی و مسجد مقدس جمکران پوشش رسانهای کامل خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه پیشبینیهای امدادی در طول مسیر در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: برنامههای مختلفی از جمله احیای شب نیمه شعبان، پیادهروی صبح و بعدازظهر نیمه شعبان و جشن امید آینده را در صبح پنجشنبه برنامهریزی شده است.
معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم افزود: با برگزاری جلسات ملی پیگیریهای بسیاری برای دائمی شدن زیرساختهای خدماتی انجام شده است که امیدواریم از سال آینده شاهد فراهم کردن زیرساختهای موقت در این مسیر نباشیم.
مقیمی همکاری دستگاههای اجرایی در برگزاری جشن نیمه شعبان را مدنظر قرارداد و افزود: این همکاری میتواند در حوزههای مختلفی ازجمله در اختیار قراردادن تجهیزات موردنیاز، فعال کردن نمازخانهها و ظرفیتهای اسکان انجام شود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/40590 |