معاون اول رئیسجمهور همچنین با اشاره به اینکه نقدینگی موجود در جامعه میتواند زمینه اختلال در بازارهای مختلف را مهیا کند، خاطرنشان کرد: اگر نقدینگی در خدمت تولید و سازندگی قرار گیرد، تحولات مثبتی در کشور ایجاد خواهد کرد و شهرداران کلانشهرها باید با تعریف پروژههای مختلف، زمینه مشارکت مردم و جذب نقدینگی جامعه را برای اجرای این پروژهها فراهم سازند تا از این طریق بتوان در کاهش تورم نیز اثرگذار بود.
مخبر همچنین اظهار داشت: شهرداران کلانشهرهای کشور میتوانند با ارتقاء خدمات، نقش اثرگذاری در رضایتمندی عمومی داشته باشند و با شناسایی و رفع مهمترین دغدغههای مردم و حل معضلات شهری، موجبات رضایت جامعه فراهم کنند. بنابراین دولت تمامی تلاش خود را برای رفع موانع اجرایی پیش روی خدماترسانی به مردم توسط شهرداریها انجام میدهد.
وی تأمین و بهروزرسانی تجهیزات، ناوگان حملونقل عمومی و ماشینآلات شهرداریها را امری ضروری برشمرد و از شهرداران کلانشهرها خواست ضمن تعامل مناسب با وزارت کشور، امکانات موردنیاز را از تولیدات داخلی تهیه کنند و چنانچه ظرفیت لازم برای تأمین داخلی وجود نداشت از دیگر مسیرها برای تأمین نیازمندیهای خود اقدام کنند.
گفتنی است در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسات گذشته و رفع برخی از موانع اجرایی آنها، پیشنهادات و تصمیماتی نیز برای تسهیل و ارتقا خدماترسانی به مردم اتخاذ شد.
برنامهریزی برای تأمین واگنهای مترو، اتوبوسهای برقی، تعیین تکلیف مالیات بر ارزشافزوده، نحوه پرداخت مطالبات شهرداریها و بازپرداخت تسهیلات بانکی ازجمله موارد مطرحشده در این جلسه بود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/42071 |