نمک خوراکی ترکیبی یونی متشکل از سدیم و کلر (NaCl) است، نمک یکی از موارد اساسی جهت سوختوساز بدن، عملکرد صحیح عضلات و انتقال پیامهای عصبی است، البته نمک نیز مانند سایر مواد غذایی باید بهاندازه مناسب مصرف شود، مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشارخون شده و ریسک حملات قلبی و سکته مغزی را در فرد بالا میبرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، میزان استاندارد مصرف نمک حدود ۲۳۰۰ میلیگرم در روز معادل یک قاشقچایخوری یا ۶ گرم (ترجیحاً کمتر) است. بااینحال، حدود ۹۰٪ از بزرگسالان روزانه بیشتر از این مقدار مصرف میکنند. خوردن بیش از حد نمک در درازمدت باعث افزایش فشارخون شده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد.