وی افزود: به این دلیل که گمرک یک نهاد شفاف است، بعضا محل اجرای دعاوی یک فرد دیگر با صاحب کالا قرار میگیرد. به طور مثال صاحب کالا چک برگشتی دارد و کسی از او شکایت میکند. در این شرایط وقتی میخواهند مال صاحب کالا را شناسایی کنند، راحت ترین جا گمرک است.
رضوانی فر با بیان اینکه به این ترتیب شاکی دستور توقف را دریافت میکند و بر روی کالای صاحب آن قرار میدهد، گفت: به سبب این دستور قضائی ما دیگر نمیتوانیم کاری انجام دهیم. اگر فردی مالیات خود را نیز نپردازد نیز همین اتفاق رخ میدهد.
مذاکره با سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از توقیف کالاها در محوطه گمرک با جایگزینی سایر داراییهای افراد
وی اظهار کرد: امروز ما بالای 700 پرونده به این شکل داریم که کالا در محوطه گمرک متوقف است و هیچ عملیاتی در خصوص آن انجام نیشود، به علت دستور قضائی. تعامل بسیار خوبی با قوه قضائیه پیدا کردیم و در حال مذاکره با سازمان امور مالیاتی نیز هستیم تا آن بخشی از توقیفها را به کالاهای موجود در محوطه گمرکی نگیرند و بروند سایر داراییهای فرد را توقیف کنند.
رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه ما اعتقاد داریم که گمرک مانند یک بزرگراه است و اگر شما قصد توقیف خودرویی در این بزرگراه را دارید باید آن را به پارکینگ منتقل کنید نه آنکه آن را در میانه بزرگراه توقیف کنید، گفت: شاهراه ها باید باز باشد تا مبادله با سرعت بالا انجام شود.
وی با تاکید براینکه براساس قانون ما یک سقف زمانی مشخص از زمان اظهار کالا داریم، گفت: از لحظهای که کالا اظهار میشود، یک سه ماه و یک دو ماه به صاحب کالا فرصت میدهیم. در صورتی که نتواند ظرف این فرصت کالای خود را ترخیص کند، آن کالا متروکه خواهد شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/44638 |