مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه ۳۵۰ جواز تأسیس صنعتی در قالب ایجادی و توسعهای با سرمایهگذاری ۹۸ هزار و ۴۲۱ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۶ هزار و ۲۹۲ نفر در قم صادر شده است.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، اکبر ابدالی دراینرابطه بیان داشت: طی مدت یاد شده اقدام لازم برای صدور ۲۹۳ جواز ایجادی (ایجاد واحد صنعتی جدید) با سرمایهگذاری ۷۹ هزار و ۹۴۸ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای پنج هزار و ۱۲۴ نفر در شهرکهای صنعتی قم انجام شد.
وی افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه تعداد ۵۷ مورد جواز توسعهای (توسعه واحدهای صنعتی موجود) با سرمایهگذاری ۱۸ هزار و ۴۷۳ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۱۶۸ نفر در قم صادر شد که نشاندهنده ظرفیت بالای سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی استان است.
وی ادامه داد: باتوجهبه استقبال خوب فعالان اقتصادی برای سرمایهگذاری در بخشهای صنعتی استان، اقدامهای لازم برای تعیین راهبردها در این حوزه صورتگرفته و برایناساس صنایع پاک، دانشبنیان، فناور، کم آببر و مرتبط با پوشاک ایرانی و اسلامی در اولویت صدور مجوزهای لازم برای راهاندازی واحد تولیدی در قم قرار دارد.
صنعت قم طی سالهای اخیر روند روبهرشدی را طی میکند و سهم قابلتوجهی از فعالیتهای اقتصادی استان به آن اختصاصیافته است، اکنون وضعیت تولید و اشتغال صنعتی در قم به نحوی است که تعداد قابلتوجهی از واحدها به نیروی کار جدید نیاز دارند و شرایط خوبی برای اشتغالزایی در این بخش فراهم شده است.
امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی میباشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازمخانگی استان قابلمشاهده است.
مسئولان قم تأکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاشهای انجامشده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکردهای مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصتهای شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.
بخش صنعت از جمله حوزههای پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره بهعنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که به همین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاههای اجرایی استان موضوع مهم تأمین نیروی انسانی موردنیاز واحدهای تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال میکند.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
انتهای پیام/