مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: بهمنظور کمک به افزایش سطح سلامت بیماران، اجرای طرحی را در دستور کار داریم که بر اساس آن، نان کامل (درصد سبوس بالا) در نانوایی بیمارستان شهید بهشتی قم پخته شده و سپس میان مراکز درمانی استان توزیع میشود.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، سعید محمدی پیرامون این موضوع بیان داشت: باتوجهبه لزوم ترویج مصرف هرچه بیشتر نان کامل در میان مردم بهخصوص بیماران بهمنظور تسریع در روند بهبودشان، آرد کامل به نانوایی ایجاد شده در بیمارستان شهید بهشتی قم اختصاص یافت.
وی با اشاره به این که تاکنون بیش از ۱۶ تُن آرد کامل در همین رابطه به نانوایی موردنظر اختصاصیافته است، گفت: نان موردنیاز سایر بیمارستانهای قم نیز از این نانوایی تأمین میشود که کمک خوبی به ارتقا سطح سلامت بیماران است.
وی ادامه داد: با استقبال خوبی که از این طرح صورتگرفته و لزوم فرهنگسازی در استفاده از نان کامل، ۱۰۰ درصد سهمیه آرد مورداستفاده در نانوایی بیمارستان شهید بهشتی که نان موردنیاز سایر بیمارستانهای استان را نیز تأمین میکند از آرد کامل است.
گفتنی است تولید نان کامل (دارای سبوس بالا) به دلیل مزایایی که برای سلامتی دارد، بهصورت جدی در کانون توجه مسئولان قرار گرفته و آنان تلاش دارند ضمن تشکیل قرارگاه نان کامل و تشویق مردم به استفاده از این نوع نان، علاوه بر ارتقا سطح سلامت عمومی مردم، میزان شیوع بیماریهای گوارشی در استان را کاهش دهند.
گندم موردنیاز استان قم در سیلوی بِتُنی ۱۱۰ هزارتنی شهید آصف نخعی که در جنوب غربی شهر قم در محور قم ـ سلفچگان قرار دارد، ذخیره میشود؛ این سیلو دارای ظرفیت ذخیرهسازی ۱۰۸ هزار تُن گندم و ۳۶ کندو میباشد، این سیلو با توان تخلیه و بارگیری ۲۰۰ تُن در ساعت، در زمینی به مساحت ۹۰ هزار مترمربع ساخته شده و از امکانات و تجهیزات کامل تخلیه و بارگیری گندم برخوردار است.
بهطورکلی حدود ۹۰۰ نانوایی در سطح شهر و مناطق مختلف استان قم فعال است و نانوایان در این استان انواع نانهای موردعلاقه مردم را تولید میکنند. پنج کارخانه تولید آرد نیز در این استان قم هستند و میزان آرد مصرفی نانواییها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.
۳۰ نانوایی نیز در قم نان کامل در اختیار مردم قرار میدهند.
انتهای پیام/