وی اعتکاف را یکی از بهترین ایستگاههای مراحل معنویت و خودسازی، خواند و گفت: اعتکاف مقصد نیست؛ بلکه ذخیره معنوی برای رسیدن به مقصد است، لذا اعتکافِ چندروزه در مساجد، آلودگیها و ناخالصیهای ناشی از زندگی مادی و دنیوی را از وجود ما پاککرده و روح و جان ما را برای ادامه پرقوت و مطمئن مسیر مجاهدت و بندگی، آماده میسازد.
جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب علیهالسلام قم افزود: موسم اعتکاف، در واقع تمرین کل زندگی و دوران حیات بشری، در چند روز است و ورود به اعتکاف آدابی دارد که از اذان صبح روز اول شروع شده و با اذان مغرب روز آخر پایان مییابد. در بین این دو اذان، محدودیتهایی برای معتکف ایجاد میشود که قلب و روح او را قوت بخشیده و گوهر وجودیاش را صیقل میدهد. سپریکردن موفقیتآمیز این ایام، به انسان نشاط معنوی و احساس رضایت ناشی از بندگی خالصانه و آگاهانه، میبخشد.
وی با بیان اینکه حیات دنیوی ما هم با تولد آغاز و پس از چند سال با حادثه قطعی مرگ پایان مییابد، افزود: در طول این سالها، محدودیتها و بایدهایی در قالب دستورات دینی، بر ما لازم شده است که اگر موفق به انجام صحیح آنها بشویم، پاداش اخروی و رحمت الهی را به دست خواهیم آورد.
سردار کبیریپور گفت: مراسم معنوی اعتکاف، از جمله بهترین شعائر دینی است که آثار و برکات فوقالعاده و عظیمی را برای انسان به ارمغان میآورد؛ لذا گسترش ظرفیت اعتکاف، جزء وظایف هر فرد مؤمن بهویژه مسئولین ونیز صاحبان ثروت و مکنت است.
وی اضافه کرد: کمک به فعالان و متولیان مساجد در جهت توسعه اعتکاف، سبب حضور پررنگتر جوانان و نوجوانان در این مراسم باشکوه میشود و انشاءالله آنها را در برابر آفات و بلیات آخرالزمانی، محفوظ میدارد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/47313 |