وی افزود: از این تعداد ۱۱ هزار و ۱۶۰ مورد مختص کشف کالای قاچاق بود که تشکیل ۱۹۸ پرونده به ارزش ریالی بیشاز ۱۸ هزار و ۹۲۵ میلیارد ریال را به همراه داشت.
وی ادامه داد: همچنین با همکاری دستگاههایی اعم از تعزیرات حکومتی، اتحادیهها، اتاق اصناف، غله و خدمات بازرگانی، بسیج، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، دامپزشکی، فرمانداری، مرکز بهداشت، معاونت غذا و دارو و دیگر نهادها تعداد ۹ هزار و ۹۳۶ مورد بازرسی مشترک انجام شد.
فولادیوندا گفت: از این تعداد نیز یکهزار و ۸۹۵ پرونده به ارزش ۵۲۳ میلیارد و ۲۸۱ میلیون پرونده تشکیل گردید.
معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم، بیان داشت: همچنین در طی مدت یاد شده چهار هزار و ۸۴ مورد گزارش مردمی به سامانه ۱۲۴ اعلام شد که بخش قابلتوجهی از آن مورد بررسی قرار گرفت.
وی تاکید کرد: از عموم مردم استان قم تقاضا میکنیم هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور ، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر موارد را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.
وی ادامه داد: همچنین از شهروندان میخواهیم به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B۲n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.
گفتنیاست براساس آخرین پایش صورت گرفته، بیش از ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود میباشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.
اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژهای دارند و در همین راستا ادارهکل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گستردهای با فعالان بخش اصناف استان دارد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/48397 |