وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوریهای اصیل امام راحل است، عنوان کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.
امامجمعه قم با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه باروح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، افزود: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبهگری هستیم.
اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گامبهگام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بینالمللی کردن دانشگاههای کشور نیز اقدامهایی انجام میشد.
علم قدرت آفرین است
روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارابودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.
وی علم و فناوری را یکی از مهمترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم درگذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهرهکشی از طبیعت و ثروتآفرینی استفاده کرد، اما در دهههای اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.
دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/48611 |