وی تأکید کرد: میزان تولید گوشت قرمز توسط این واحدها در هر دوره پرورش دام، نزدیک به ۲۵۰ تُن برآورد میشود که نشاندهنده اهمیت تلاش صورتگرفته برای احیای واحدهای پرواربندی غیرفعال استان است.
وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم آمادگی دارد تا در راستای تأمین امنیت غذایی مردم از حضور سرمایهگذاران در بخش تولیدات دامی استان حمایت کند و دراینرابطه اولویتبندیهای لازم انجام شده است.
گفتنی است جلسههای مرتبط با موضوع امنیت غذایی با حضور مسئولان دستگاههای متولی بهصورت منظم و مستمر در سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار و در آن آخرین وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز و گوشت مرغ برای پاسخ به نیاز بازار استان رصد میشود.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تأمین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت قرمز و گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه استقبال میشود.
بهطورکلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/48979 |