مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: ۹۳۰ گواهینامه «عدم خلاف مدیریت پسماند» در پروژههای عمده در طول هر سال در شهر قم صادر میشود.
عبدالله میرابراهیمی در گفتگو با خبرنگار
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: روزانه ۵۵۰ هزار تن پسماند عمرانی در قم تولید میشود که حاصل پروژههای عمده عمرانی شهر از جمله عملیات بهسازی و تعمیرات واحدهای مسکونی و تجاری است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم ادامه داد: حدود ۹۳۰ گواهینامه «عدم خلاف مدیریت پسماند» در پروژههای عمده در طول هر سال در شهر قم صادر میشود، هر پروژه عمرانی بر اساس قانون باید گواهینامه «عدم خلاف مدیریت پسماند» را اخذ کند.
وی بیان داشت: برای پسماندهای جز عمرانی باکسهای جمعآوری زباله در نظر گرفته شده که شهروندان با تماس ۱۳۷ میتوانند درخواست این باکسها را داشته باشند.
میرابراهیمی ادامه داد: قم اولین شهر بود که در مدیریت پسماند ساختمانی سازوکاری دقیق را تعریف و اجرا کرد که مورد استقبال قرار گرفت و در کل کشور اجرا شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم ادامه داد: در همه مناطق مأمورین نظارت و اخطار آموزش دیدند که اگر پروژه ساختمانی را مشاهده کردند که در حال ساختوساز و یا نوسازی است به این پروژه مراجعه کرده و آموزش لازم را در خصوص نوع دپوی پسماند عمرانی ارائه میدهند.
وی با بیان اینکه تقریباً همه افرادی که در شهر قم اقدام به ساختوساز و نوسازی ساختمان میکنند با مجموعه پسماند همکاری کرده و برای تخلیه پسماند باقیمانده از ساختمانهای نوسازی شده باکس پسماند تهیه میکنند، گفت: برخی از شهروندانم که موفق به تهیه باکس پسماند نمیشوند این پسماند باقیمانده را در گونیهای بهدرستی بستهبندی میکنند تا توسط ماشینهای مخصوص جمعآوری پسماند عمرانی جمعآوریشده و در سایتهای موردنظر تخلیه شوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم اظهار داشت: اکنون تقاضا برای باکس نخالههای ساختمانی افزایش پیدا کرده و مردم به این فرهنگ رسیدند که این نخالهها باید بهصورت اصولی دپو شوند و این مسئله روبهافزایش است ۳۰ درصد هزینه این باکسها توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم پرداخت میشود.
انتهای پیام/۱۷۰