printlogo


مدیر خدمات حمایتی کشاورزی قم خبر داد:
 کود یارانه‌ای برای تمامی محصولات کشاورزی
کد خبر: 49203
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم اعلام کرد: به‌تمامی محصولات کشاورزی مطابق با الگوی کشت استان، کودهای شیمیایی ازته یارانه‌ای تخصیص‌داده‌شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» حسین زند بیان داشت: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی و در راستای اجرای طرح برنامه الگوی کشت استان به‌تمامی محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی، گلخانه‌ای و گیاهان دارویی ابلاغی سازمان جهاد کشاورزی استان کودهای اوره یارانه‌ای تخصیص‌داده‌شده است.

 وی بیان داشت: هم اینک برنامه الگوی کشت استان قم شامل ۹۴ نوع محصول کشاورزی در سطح بیش از ۷۵ هزار هکتار است.

 زند با اشاره به وضعیت مطلوب تأمین و تدارک کودهای یارانه‌ای استان افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بیش از پنج هزار تُن انواع کودهای شیمیایی یارانه‌ای ازته، فسفاته و پتاسه برای استان قم تدارک شده است.

 وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در بخش کشاورزی توزیع و مصرف گردیده است و در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تُن انواع کودهای مذکور در انبارهای تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان برای تأمین به‌موقع نیاز کشاورزان عزیز و بهره‌برداران بخش کشاورزی ذخیره‌سازی شده است.

 زند در ادامه تأکید کرد: در استان قم طی سال ۱۴۰۰ حدود ۱۷ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای توزیع شد که این عدد در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۱۹ هزار تن رسید، همچنین در سال ۱۴۰۲ شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم حدود ۱۸ هزار تن انواع کودهای کشاورزی یارانه‌ای بین کشاورزان زحمت‌کش استان قم توزیع کرد.

 زند بیان داشت: شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سطح استان شامل ۲۱ کارگزار توزیع نهاده‌های کشاورزی است که کودهای شیمیایی یارانه‌ای از طریق این شبکه و با قیمت‌های مصوب و تحت کنترل و نظارت کامل به مصرف کشاورزان و از طریق حواله‌های الکترونیکی توزیع می‌شود.

 ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

 به‌طورکلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

 بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده است.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/49203