وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ نانوایی در سطح استان نان سبوسدار تولید میکنند، ادامه داد: ۱۶ درصد این مصوبه بر زمینمانده است و باید اجرایی شود.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: مجوز نانواییهایی که داوطلب پخت نان سبوسدار هستند باید در مدتزمان کوتاهی صادر شود.
مشاور وزیر کشور در اردوهای جهادی و سلامت نیز در این جلسه تصریح کرد: نرخ آرد سبوسدار باید منطقی باشد تا نانوا و مردم ترغیب به خرید شوند.
علیاکبر دُر افزود: فرهنگسازی به نحوی صورت گیرد تا نان سبوسدار جایگاه خود را در سبد خانوار داشته باشد.
به گفته وی، برای کارخانههای تولیدکننده آرد سبوسدار و نانواییهای تولیدکننده نان کامل امتیازی قائل شویم.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/49756 |