printlogo


معاون استانداری قم خبر داد:
اجرای مصوبه تولید نان سبوس‌دار در قم
کد خبر: 49756
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: بر اساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل ۲۰ درصد می‌شد، ولی چهار درصد محقق شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» حجت‌الاسلام اسماعیل حسینی مقدم امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، اظهار داشت: بر اساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل (سبوس‌دار)۲۰ درصد می‌شد، ولی چهار درصد محقق شده است؛ اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه ۲۰ درصد نان قم از آرد سبوس‌دار را به طور کامل محقق نماید.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ نانوایی در سطح استان نان سبوس‌دار تولید می‌کنند، ادامه داد: ۱۶ درصد این مصوبه بر زمین‌مانده است و باید اجرایی شود.

 معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: مجوز نانوایی‌هایی که داوطلب پخت نان سبوس‌دار هستند باید در مدت‌زمان کوتاهی صادر شود.

 مشاور وزیر کشور در اردوهای جهادی و سلامت نیز در این جلسه تصریح کرد: نرخ آرد سبوس‌دار باید منطقی باشد تا نانوا و مردم ترغیب به خرید شوند.

 علی‌اکبر دُر افزود: فرهنگ‌سازی به نحوی صورت گیرد تا نان سبوس‌دار جایگاه خود را در سبد خانوار داشته باشد.

 به گفته وی، برای کارخانه‌های تولیدکننده آرد سبوس‌دار و نانوایی‌های تولیدکننده نان کامل امتیازی قائل شویم.




انتهای خبر /


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/49756