معاون برنامهریزی شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: پیک مصرف برق استان در سال گذشته، ۹۳۷ مگاوات بود که اوج بار مصرف امسال در مقایسه با سال گذشته ۹درصد رشد داشته است.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، حمید رمضان دهنوی افزود: بهخاطر گرمای شدید هوا در تابستان امسال میزان مصرف خانگی حدود ۲. ۸ درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یافت.
وی عنوان کرد: هشت هزار دستگاه ترانس به همراه هشت هزار کیلومتر شبکه فشارقوی و متوسط در سطح استان قم در بخش توزیع نیروی برق فعال است.
وی ادامه داد: بهواسطه شرایط آبوهوایی و افزایش دمای هوا، تابستان امسال شاهد افزایش چشمگیر مصرف برق در استان قم بودیم.
رمضان دهنوی با اشاره به تحت پوشش بودن ۶۳۲ هزار مشترک، تصریح کرد: سالانه بهصورت متوسط ۱۷ هزار مشترک جدید به مشترکان شرکت توزیع نیروی برق استان قم افزوده میشود.
وی ادامه داد: بهخاطر افزایش تعداد مشترکان، فرسودگی برخی از خطوط انتقال و تغییر الگوی مصرف مشترکان، تأمین انرژی پایدار در برخی روزهای سال با چالشهایی همراه شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: افزون بر ۷۰ درصد از روشنایی معابر اصلی و فرعی استان قم بهصورت پایدار برقرار است و برخی خاموشیهای موردی مانند سرقت شبکه و خرابی بهصورت مستمر رصد و اصلاح میشود.
رمضان دهنوی کاهش تولید برق در نیروگاه برقآبی بهخاطر افزایش شدت تبخیر را از عوامل مهم در ناترازی بین تولید و مصرف برق در تابستان سال جاری یادکرد.
در سطح استان قم ۶۳۲ هزار مشترک برق وجود دارد که ازاینبین ۵۰۰ هزار مشترک در بخش خانگی است که ۸۰ درصد مجموع مشترکان را شامل میشود. هفت هزار مشترک بخش صنعت و کشاورزی نیز به ترتیب حدود ۳۰ و ۱۵ درصد از ظرفیت برق این استان را مصرف میکنند. ۱۵ درصد برق قم نیز در سایر مصارف مصرف میشود.
در قم چهارهزار کیلومتر شبکه فشارضعیف و چهارهزار کیلومتر نیز شبکه فشار متوسط اجراشده است، همچنین یک هزار ترانس زمینی به همراه ۹ هزار ترانس هوایی برق نیز در سطح استان با پیکبار حدود هزار و ۲۰۰ مگاوات نصب گردیده است.
۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸. ۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶. ۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰. ۴ درصد در بخش عمومی، ۹. ۷۸ درصد سایر مصارف و ۱. ۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
انتهای خبر /