وی با تأکید بر اهمیت موازنه و تناسب در بخشهای مختلف اظهار داشت: امروزه در حوزه بهداشت و درمان، مشاغل بسیاری از بین رفتهاند، درحالیکه نیاز به پرستار وجود دارد، اما تأمین بودجه برای استخدام آنها ممکن نیست. این وضعیت به دلیل رعایتنکردن شاخصهای درست و ضعف در تولید کشور به وجود آمده است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کارشناسان معتقدند که تناسب میان نیازهای بازار کار و تعداد فارغالتحصیلان رعایت نمیشود؛ دانشگاهها آموزش میدهند و افراد تحصیلکرده از دانشگاه خارج میشوند، اما تناسبی بین رشته تحصیلی و نیاز واقعی بازار وجود ندارد؛ ما باید تحصیلات را بهگونهای تنظیم کنیم که بتوانیم از فارغالتحصیلان به بهترین شکل استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه عدم تناسب در بازار کار مشکلات فراوانی ایجاد کرده است، افزود: ما باید بهتدریج به سمت رفع این عدم تناسب حرکت کنیم؛ امروز بسیاری از مردم به دلیل مشکلات اقتصادی و کمبود نقدینگی با چالشهای بزرگی مواجه هستند؛ دولت نیز به دلیل محدودیتهای مالی نمیتواند از ظرفیتهای موجود استفاده کند.
باید به علم ژنتیک و پیشگیری توجه بیشتری کنیم
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان به مسئله مهاجرت و افزایش بیماریها نیز اشاره کرد و گفت: یکی از چالشهای دیگر ما، مهاجرت افراد به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی و بیماریهای مختلف است؛ ماهانه میلیونها نفر برای درمان و پیشگیری از بیماریها هزینه میکنند، اما چرا ما از بخش پیشگیری بهخوبی استفاده نمیکنیم؟ باید به علم ژنتیک و پیشگیری توجه بیشتری کنیم.
آریایینژاد در پایان تأکید کرد: دولت و مجلس باید از نظرات کارشناسان بهره ببرند و برنامههای دقیقی برای پیشگیری و آموزش در حوزه سلامت تدوین کنند تا بتوانیم از بحرانهای آینده جلوگیری کنیم.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/50862 |