مدیرکل دامپزشکی قم از ذخیرهسازی ۱۰ هزار تُن گوشت مرغ جهت تنظیم بازار در قم خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» سید مهدی سرکشیک در حاشیه بازدید از کشتارگاه بهاران قم در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در خصوص میزان ذخیرهسازی گوشت منجمد در استان اظهار داشت: در مجموعه بهاران بهصورت میانگین ۱۰ هزار تُن گوشت مرغ در طی سال به صورت ذخیره و آماده توزیع به بازار وجود دارد.
وی ادامه داد: در کنار این میزان گوشت مرغ، گوشت منجمد برزیلی نیز بهصورت ذخیره وجود دارد که هر زمان نیاز بازار بود عرضه شود.
مدیرکل دامپزشکی قم تصریح کرد: باوجود این ذخیرهسازی هیچ مشکلی در تنظیم بازار مرغ استان وجود ندارد.