وی افزود: اگر یگانهای رزمی از فرمانده مافوق خود حرفشنوی داشته باشند و در اجرای نقشه دقیق پیش بروند، خواهیم دید که به پیروزی بزرگ دست پیدا خواهند یافت.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: اگر به جنگ فرانسه و آلمان در طول جنگ جهانی نگاه کنیم پی میبریم که چگونه یگانهای رزمی آلمان برای اینکه بتوانند فرانسه را دور بزنند و بر آن تصرف پیدا کنند، کنار هم به صورت هماهنگ و متحد قرار گرفتند و موفقیت کسب کردند.
عرباسدی گفت: علت برخی شکستها در مواقع جنگ این است که برخی یگانها از هم جدا میشوند و فرماندهی یگانها، به صورت مستقل از دستور فرمانده مافوق خود عمل میکنند و ضربه میبینند.
وی با اشاره به اینکه تبعیت از فرماندهی در مواقع رزم اهمیت زیادی دارد، خاطرنشان کرد: اگر حزبالله لبنان، عراق، سوریه، حماس و ... با هماهنگی لازم و در نقشههای مشترک در ضربه زدن به رژیم صهیونیستی قدم بردارند، خواهیم دید که چه ضربههایی به رژیم صهیونیستی وارد خواهند کرد.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: در عملیات وعده صادق دیدیم که یک نقشه عملیاتی مشترک بین ایران و حزبالله لبنان، عراق، سوریه، حماس و ... رخ داد؛ آن شب این یگانهای رزم توانستند طی عملیاتهای کوچک و فرعی، حواس دشمن را پرت کنند و حتی با پرواز پهپادها، توجه گنبد آهنین را به خود جلب کنند و در نهایت تمرکز نهایی را از دشمن بگیرند و آمادهسازی مفید برای انجام عملیات بزرگی همچنان عملیات وعده صادق را انجام دهند.
عرباسدی در ادامه تصریح کرد: رسانهها باید قدرت سازماندهی مردم علیه جنگ با دشمن را هم داشته باشید چرا که در جنگ فقط نظامیها و جغرفیای مشترک درگیر جنگ نمیشود، بلکه شامل همه مردم هم می شود.
وی تاکید کرد: نیازی نیست که تمام مردم ایران اسلحه به دست بگیرند و به مرز لبنان بروند اما باید آمادگی لازم را برای حمله دشمن داشته باشد و این امادگی بخشیاش از آمادگی رزم است و بخشی از آن آمادگی روحی و اعتقادی و معنوی .
کارشناس مسائل سیاسی گفت: حزبالله در تعامل با شیعیان لبنان و ایجاد آمادگی اعتقادی در طول چند سال گذشته به بهترین نحو عمل کرده است و این نشان میدهد که آنان با مردم خود ارتباط خوبی دارند و از سوی دیگر بخش قابل توجهی از امادگی جنگ را در اتحاد اهل تسنن در لبنان هم میبینیم.
وی ادامه داد: در جامعه ایران هم باید آمادگی اعتقادی و روحی مردم جهت مقابله با حمله دشمن وجود داشته باشد و این موضوع وظیفه همه رسانههاست.
عرباسدی افزود: آمادگی اعتقادی یعنی اینکه مردم ما باور داشته باشند که ما باید با رژیم صهیونیستی وارد جنگ بشویم و با آنها مقابله کنیم و این شامل همه اقشار جامعه میشود.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: امادگی روحی یعنی اینکه من آماده باشم که به جنگ با دشمن بروم. گاهی اعتقادی قبول دارم که با دشمن بجنگم اما گاهی روحی امادگی ندارم و این کافی نیست.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/50960 |