وی ادامه داد: ایجاد این شهرکها، مهمترین شیوه برای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۳ و جهش تولید با مشارکت مردم است.
وی گفت: بر اساس قانون تأسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران، شهرکهای صنعتی از حریم قانونی و استحفاظی شهرها و قانون شهرداریها مستثنی هستند.
آشتیانی بیان کرد: واگذاری اراضی به متقاضیان و حدود و شرایط و نحوه عمل دراینخصوص بر اساس آییننامه اجرایی این قانون خواهد بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم تأکید کرد: سیاستهای راهبردی دولتی و غیردولتی میتواند با همبستگی و همکاری مؤثر، به توسعه پایدار استان قم کمک کند.
وی اضافه کرد: شهرکهای صنعتی غیردولتی آماده جذب سرمایهگذاران در بخش تولید برق از طریق ایجاد نیروگاههای خورشیدی هستند که شرایط و نحوه واگذاری زمین بهزودی اطلاعرسانی میشود.
در حال حاضر ۲ شهرک صنعتی غیردولتی پارس گستر نیزار و آیندهسازان سیاره سبز در زمینه واگذاری زمین به متقاضیان فعالیت میکنند.
این ۲ شهرک باتوجهبه ناحیههای مختلف، امکانات و زیرساختهای لازم را برای صنایع متنوع از جمله فلزی، برق و الکترونیک، شیمیایی، کانیهای غیرفلزی، خدماتی و تجاری - صنفی فراهم کردهاند.
متقاضیان میتوانند برای راهاندازی کسبوکارهای خود در این شهرکها اقدام نمایند و از تسهیلات و امکانات ارائه شده بهرهمند شوند.
بخش صنعت در قم یکی از نمونههای موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریباً تمام واحدهای تولیدی استان بهصورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره میشود.
امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی است.
شهرکهای صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسبوکارهای تولیدی مواجه شده است.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/51054 |