امامجمعه قم ضمن تأکید بر لزوم رصد دائمی وضعیت خانوادههای شهدا و ایثارگران ابراز کرد: علاوه بر اینکه باید رضایت قلبی خانواده شهدا و جانبازان را کسب کنید تا لحظهای احساس بیپناهی نکنند، باید قبل از اینکه آنها به شما مراجعه کنند، مشکلاتشان را حل کنید؛ چراکه برخی حالت حجبوحیا دارند و بهخاطر عزتنفسی که دارند، به شما مراجعه نخواهند کرد.
وی پس از اشاره بهضرورت مسئله اشتغال و سلامت خانوادههای شهدا و ایثارگران خاطرنشان کرد: سرآمد همه اینها، آن است که جایگاه شهید و شهادت در جامعه حفظ شود.
دبیر شورایعالی حوزههای علمیه افزود: کسانی که یادگار شهیدانند، باید در جامعه بهعنوان الگوی سبک زندگی دینیِ برگرفته از شهید و شهادت باشند تا در هر جایگاهی که قرار میگیرند، نور شهید پیرامون آنها را فرابگیرد؛ بنابراین باید بیشتر به سراغ آنها برویم. فرزندان و خانواده شهدا شاید به پول نیاز نداشته باشند، اما به اینگونه توجهات نیاز دارند.
حسینی بوشهری، تقویت مسائل فرهنگی و دینی در خانواده شهدا را موجب خشنودی شهدا عنوان کرد و ادامه داد: سراپای وصیتنامههای شهدا، ارزشهای دینی است؛ لذا به طور حتم خوشحالی ایشان این است که به وصیت آنها عمل شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود با یادآوری سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم اصلاح اشتباه محاسباتی دشمن خاطرنشان کرد: حضور مردم در صحنه را باید بیشتر معرفی کنیم تا دشمن دچار اشتباه محاسباتی نشود و فرزندان شهدا یکی از راههای این مسئله هستند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/51196 |